Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions vstupují do světa Clash Royale

14. 11. 2016 | 17:14 Clash Royale
Tento víkend se vedení Majestic Lions rozhodlo expandovat do nedoceňovaných vod mobilního gamingu, konkrétně hry Clash Royale.
Výchozí obrázek

Tento víkend se vedení Majestic Lions rozhodlo expandovat do nedoceňovaných vod mobilního gamingu, konkrétně hry Clash Royale.

Šimon 'rainny.81' Masár na Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách odstartoval svoji kariéru, kdy jako velký outsider dokázal projít turnajem až do samotného finále. Tam jej nezastavil ani hráč Elfkam a 15letý hráč se stal historicky prvním mistrem ČR v Clash Royale. Tento úspěch neunikl ani organizaci Majestic Lions, která po turnaji Masára oslovila a ten se jako úřadující šampionem zařadil mezi smečku majestátných lvů.

Ilustrační foto z Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách, kde to opravdu žilo!

Rainny.81 nebude u Majestic Lions sám. Spolu s ním do kádru ML míří jeho kamarád a klanový spoluhráč, se kterým se na MČR připravoval, Matej 'Coll.3' Guza. I ten se na Mistrovství probojoval, cenný kov svého kamaráda však nenapodobil. Třetím do party majestátných lvů je další účastník Mistrovství ČR Šimon 'Jaffo' Čajka. Všichni tři si udělali v Brně jméno a nyní se budou společně snažit konkurovat týmu eSuba na poli Clash Royale. Následuje sice krátká pauza, ale sezóna 2017 bude jistě neméně zajímavá!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.