Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions představují novou LoL sekci

5. 5. 2017 | 20:44 League of Legends
Po rozvázání spolupráce s předcházející sekcí netrvalo Majestic Lions hledání nové příliš dlouho.Tým složený z aktuálních mistrů České republiky utekl po neúspěchu na Y-Games do eSuby a Majestic Lions tak znovu čekalo hledání nového LoL týmu. Výhodou této organizace je fakt, že držela slot v právě startující soutěži Hitpoint Masters, kde si nová pětka odbude premiéru.
Výchozí obrázek

Po rozvázání spolupráce s předcházející sekcí netrvalo Majestic Lions hledání nové příliš dlouho.

Tým složený z aktuálních mistrů České republiky utekl po neúspěchu na Y-Games do eSuby a Majestic Lions tak znovu čekalo hledání nového LoL týmu. Výhodou této organizace je fakt, že držela slot v právě startující soutěži Hitpoint Masters, kde si nová pětka odbude premiéru.

Nakonec se ve lvím dresu představí tým s nejedním známým jménem. Jakub 'EnXer' Šedý nebo Marek 'Meio' Jagoš už se v barvách předních týmů loni představili, čas zbylého kvarteta nastal právě teď. Majestic Lions určitě nepomýšlejí pouze na účast, v Masters budou chtít i kousat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.