Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas ovládli 2. kvalifikaci ROG COOL ligy

8. 8. 2017 | 21:24 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Celkem 91 českých a slovenských CS:GO týmů se postavilo na startovní čáru 2. kvalifikačního turnaje ROG COOL ligy. Minulý týden se z finanční odměny 5 000 Kč a postupu do hlavní části soutěže mohli radovat Eclot Gaming, kteří porazili ve finále druhé postupující z Gunrunners.AOC. Čtvrtý tým z jara odstartoval tuto sezónu více než dobře, kdo na něj naváže?

Druhá pondělní kvalifikace byla více než nabitá a už v první části jsme byli svědky napínavých zápasů. Podobně jako při prvním pokusu se daleko nedostali Majestic Lions, kteří byli ve streamovaném zápase přemoženi NecroRaisers. Tento mladý celek nakonec překvapivě dokráčel až do TOP8, kde je spolu s týmem MOUSELIFTERS největším překvapením. Tito dosud nepříliš známí hráči si v osmifinále bravurně poradili s Inside Games, kteří tak ani tentokrát nepostoupí.

Pokud bychom měli mluvit o největším favoritovi této kvalifikace, řeč musí být o eSubě. Třetí tým jarní sezóny má jen ty nejvyšší ambice a to tentokrát postoupit až na LAN finále. Vykročit vstříc tomuto cíli může v úterý, kdy proběhne TOP8 fáze druhé kvalifikace do ligy. Fanoušci modré krve se dočkají svého týmu od 19:00 za předpokladu, že postoupí do semifinále.

Za vysílaný čtvrtfinálový zápas s komentářem Shadyeho s Lelkem byl vybrán duel číslo tři, kde se proti sobě utkají týmy Trust.Universe a NecroRaisers. Kdo z těchto dvou celků bude úspěšnější, kdo se stane 5. a 6. týmem v lize a kdo si odnese dalších 5 000 Kč? To se dozvíme večer!

Harmonogram úterního dne:

  • 18:00 - vybrané čtvrtfinále
  • 19:00 - 1. semifinálový zápas
  • 20:00 - 2. semifinálový zápas
  • 21:00 - BO3 finále o 5 000 Kč
ROG COOL liga - 2. kvalifikační turnaj - TOP8
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo1bo1bo3 
 
{#Česká Republika} eSuba16     
  {#Slovenská Republika} Marvo eSports4   
{#Slovenská Republika} Marvo eSports19     
    {#Česká Republika} Fraternitas2 
{#Česká Republika} MOUSELIFTERS9     
  {#Česká Republika} Fraternitas16   
{#Česká Republika} Fraternitas16     
      {#Česká Republika} Fraternitas
{#Slovenská Republika} Trust.Universe13    Vítěz
  {#Česká Republika} NecroRaisers19   
{#Česká Republika} NecroRaisers16     
    {#Česká Republika} NecroRaisers0 
{#Česká Republika} no-org11     
  {#Slovenská Republika} Dark Tigers16   
{#Slovenská Republika} Dark Tigers16     
 

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.