Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link CRP: Inside Games v lize končí

22. 8. 2017 | 18:06 Clash Royale
Po měsíci kvalifikací konečně přichází na řadu souboje těch nejlepších Clash Royale týmů u nás. TP-Link Proleague se dnes představí svým prvním hracím dnem, během kterého uvidíme čtveřici týmů ze skupiny A. Sledovat budeme moci poprvé vše na streamu, který začne od 18:00.UPDATE: Hned první herní den ligy má velmi překvapivý výsledek. Inside Games, vítěz minulé sezóny, vypadává jako vůbec první tým z ligy!
Výchozí obrázek

Po měsíci kvalifikací konečně přichází na řadu souboje těch nejlepších Clash Royale týmů u nás. TP-Link Proleague se dnes představí svým prvním hracím dnem, během kterého uvidíme čtveřici týmů ze skupiny A. Sledovat budeme moci poprvé vše na streamu, který začne od 18:00.

UPDATE: Hned první herní den ligy má velmi překvapivý výsledek. Inside Games, vítěz minulé sezóny, vypadává jako vůbec první tým z ligy!


Rozcestník:

 


 

V rámci skupiny A se vyskytuje čtveřice týmů Inside Games, eSuba, ICE CREAM eSports a ZeS Emerald

Dohromady budou na programu tři zápasy. Nejprve dva souboje první kola skupiny a následně vyřazovací souboj poražených. To zároveň znamená, že hned během prvního dne se rozloučíme s jedním z účastníků.

Inside Games {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} ZeS Emerald

Taťka
Fallenreject
NOW
Sirios
Jen Íík

 

Holdrin
Zubaty123
Mára Škvára
bRoCk
iPizza
Pepis

0
22. 8. 18:00
3

Program zahájí utkání šampióna úvodní sezóny Inside Games, proti ZeS Emerald. Následovat bude eSuba proti ICE CREAM eSports. Zápas se bude, jak již jsou některé týmy jistě zvyklé, sestávat ze čtyř 1v1 duelů. V případě, že bude po nich skóre zápasu 2:2, rozhodne se v závěrečném Ace matchi.

eSuba {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} ICE CREAM eSport

CHIPY
Mishkin
Elfkam
Oukeerek
Jo
Pavelfi

 

Dandar
danoboss
Pogboom
Lotr sniper
H4PKY

3
22. 8. 19:00
2

 


 

Inside Games {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} ICE CREAM eSport

Taťka
Fallenreject
NOW
Sirios
Jen Íík
i

 

Dandar
danoboss
Pogboom
Lotr sniper
H4PKY

1
22. 8. 20:15
3

Který to bude se dozvíme v úterý od 18:00. Poprvé v rámci TP-Link Proleague budeme moci vše sledovat na streamu, který pro všechny zprostředkuje dvojice {#Slovenská Republika} FiFqo a {#Česká Republika} Horaczio.


TP-Link Archer C5400 je třípásmový router určený pro všechny, kteří chtějí maximálně spolehlivou domácí síť. Osm fixních antén  zajistí bezproblémové pokrytí Vaší domácnosti bezdrátovou sítí. Maximální přenosová rychlost činí přes 2 Gbit/s.

Kromě čtyř LAN portů nabízí i dva USB porty, které umožní sdílení souborů z externích disků. Celý router můžete navíc spravovat přes mobilní aplikace Tether.