Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO oficiálně přichází do Číny

18. 9. 2017 | 10:40 Counter-Strike 2
CS:GO se právě podařil pokořit další milník když oficiálně vkročil na novou půdu. Perfect World, čínský vydavatel, ve spolupráci s tvůrci hry, Valve, přináší tuto hru na čínský trh.CS:GO (FOTO: perfect world)
Výchozí obrázek

CS:GO se právě podařil pokořit další milník když oficiálně vkročil na novou půdu. Perfect World, čínský vydavatel, ve spolupráci s tvůrci hry, Valve, přináší tuto hru na čínský trh.

CS:GO
CS:GO (FOTO: perfect world)

S oficiální příchodem světově známé FPS hry do Číny také do této oblasti příchází in-game servery s nízkou latencí a instantní Prime matchmaking status. Uživatelé, kteří si ověří svoji identitu skrze Perfect World mohou navíc hrát hru zdarma. Muselo však proběhnout několik změn v symbolech, jenž se ve hře vyskytují, jako například srp a kladivo z map Cache a Train.

Hráči, kteří budou hrát CS:GO během prvního měsíce od spuštění, obdrží dárkový balíček, jenž by měl být znakem oslav vstoupení do světa Counter-Strike. V balíčku by se měly nacházet dvě nálepky z CS:GO Perfect World sticker capsules a jeden grafit z CS:GO Perfect World graffiti capsule. Tyto nálepky a grafity budou také dostupné k zakoupení v říjnu, měsíc po oficiálním spuštění.

Je také nutno podotknout, že spuštění to bylo skutečně působivé, neboť se rozhodli ho podpořit masivní reklamní kampaní. Kromě ohromného množství letáčků se tak mohli obyvatelé Číny kochat pohledem na nasvícené budovy s tématikou CS:GO.

Aby mohli čínští hráči spustit CS:GO, mohou si stáhnout CS:GO launcher ze stránek Perfect World, nebo zadáním příkazu "-perfectworld" do Perfect World klienta poté, co si vytvoří účet.