Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme podporu For Honor - první turnaj

28. 3. 2017 | 11:01 For Honor
Taky jste si říkali, že jsme už dlouho nespustili podporu nějaké nové hry? Loni to byly mobilní hry nebo Overwatch, nyní přícházíme s novou počítačovou peckou od Ubisoftu - For Honor.For Honor Turnaj by Herdyn #1
Výchozí obrázek

Taky jste si říkali, že jsme už dlouho nespustili podporu nějaké nové hry? Loni to byly mobilní hry nebo Overwatch, nyní přícházíme s novou počítačovou peckou od Ubisoftu - For Honor.

For Honor Turnaj by Herdyn #1

Ve spolupráci se streamerem a dvojnásobným mistrem ČR v League of Legends Pavlem "Herdyn" Mikešem jsme si připravili úvodní 1vs1 turnaj. For Honor se sice dá hrát v módech pro více hráčů v každém týmu, nicméně duelová klasika na úvod je tou nejlepší volbou.

Pokud se ve For Honor na PC platformě vyžíváte a máte i nějaký ten skill, těšíme se na vás již tento čtvrtek na prvním testovacím turnaji, kde se bude hrát o tričko komentátora Herdyna. Přijďte si vybojovat čest a slávu! Registrovat do turnaje se po vyplnění Game ID můžete zde.

FOR HONOR Turnaj

Štítky: For Honor
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.