Přejít k hlavnímu obsahu

Revital Gaming přicházejí s novou CS:GO sekcí

1. 4. 2017 | 17:35 Counter-Strike 2
Česká organizace REViTAL Gaming, která působí na tuzemské scéně od roku 2011 dnešním dnem ohlásila příchod nové CS:GO sekce, která by měla reprezentovat právě tento celek.Naposledy působila CS:GO sekce v týmu REViTAL Gaming na začátku roku 2017, ovšem po nějaké době a neuspokojivých výsledkách organizaci opustila a přes tři měsíce byla organizace bez CS:GO týmu.
Výchozí obrázek

Česká organizace REViTAL Gaming, která působí na tuzemské scéně od roku 2011 dnešním dnem ohlásila příchod nové CS:GO sekce, která by měla reprezentovat právě tento celek.

Naposledy působila CS:GO sekce v týmu REViTAL Gaming na začátku roku 2017, ovšem po nějaké době a neuspokojivých výsledkách organizaci opustila a přes tři měsíce byla organizace bez CS:GO týmu.

Dnešním dnem se však všechno mění, jelikož organizace pod svá křídla nabírá konkurenceschopnou sestavu, která do současné doby hrála veškeré turnaje pod názvem týmu VYSEHRAD.ESP. Sestava pod vedením kapitána Jana "Bongo" Zváry společně hraje již přes tři měsíce a rozhodně chce pomýšlet jen na ty nejvyšší cíle.

Ahoj, předem chci poděkovat za podporu od RVG. Máme velké, avšak reálné cíle pro tuto sezonu. Chtěli bychom se zúčastnit alespoň jedné z „pódiových“ lanek, jako jsou například ROG Finals, TPG a další. Dále chceme hrát i zahraniční turnaje. Nakonec se máme v plánu zúčastnit hřebu celé sezóny MČR 2017. I když nás mnoho lidí nezná, tak si stále myslím, že se sestavou jakou máme, můžeme překvapit celou špičku scény.

vyjádřil se kapitán týmu Jan Zvára

Současná sestava týmu REViTAL Gaming:

{#Česká Republika} Jan "Bongo" Zvára
{#Česká Republika} Ladislav "LaMa" Vrtáček
{#Česká Republika} Marek "nytmAr" Ječný
{#Slovenská Republika} Andrej "Cappy" Kvasnica
{#Slovenská Republika} Jakub "Rempy" Baláž