Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC 2017: BIG nastoupí místo EnVyUs!

18. 10. 2017 | 16:45 Counter-Strike 2
Organizátoři francouzského ESWC dali na vědomí, že na známém herním veletrhu nebude chybět ani turnaj v CS:GO, který bude letos dotován padesáti tisíci dolary.UPDATE #1: Francouzští EnVyUs budou nakonec nahrazeni Němci z BIG. Ti tedy nejspíše budou jediný nefrancouzský tým, který bude bojovat na tomto turnaji. 
Výchozí obrázek

Organizátoři francouzského ESWC dali na vědomí, že na známém herním veletrhu nebude chybět ani turnaj v CS:GO, který bude letos dotován padesáti tisíci dolary.

UPDATE #1: Francouzští EnVyUs budou nakonec nahrazeni Němci z BIG. Ti tedy nejspíše budou jediný nefrancouzský tým, který bude bojovat na tomto turnaji. 

Na začátku listopadu se můžou fanoušci her těšit na jedinečnou akci, herní veletrh Paris Games Week. A ani tento ročník se neobejde bez eventu ESWC, na kterém se, mimo jiné, konají turnaje v těch nejpopulárnějších hrách současnosti. A i po roce se v Paříži odehraje turnaj v nejhranější FPS hře této doby, CS:GO. Na ten dostali přímé pozvání hráči z Teamu EnVyUs a LDLC. Ti budou doplněni vítězi dvou online kvalifikací, kterých se budou moci zúčastnit pouze francouzské týmy.


O tuto trofej budou letos bojovat jen francouzské týmy. Foto: HLTV.org

Letošní CS:GO turnaj bude jeden z nejmenších v historii této francouzské konference vůbec. Kupříkladu loni se na ESWC konaly turnaje, jak pro dámy, jež ovládly holky z Team Secret (nyní Team Dynasty), tak pro pány, který opanovali němci z Alternate aTTax, s více než 40 účastníky a skoro dvojnásobným prizepoolem. I tak bude tento turnaj skvělou podívanou, stejně jako celý PGW!

Štítky: eswc
miluju videohry a hlavně ligu legend