Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bude probíhat MČR sezóna v Clash Royale?

31. 1. 2018 | 20:58 Clash Royale
Loňská sezóna byla úspěšná, tato bude ještě lepší! Po hodinách a hodinách práce přicházíme s novým formátem, který se oproti tomu minulému vyvaroval některým chybičkám a věříme, že kvalifikaci na MČR všem hráčům zpříjemní.
Výchozí obrázek

Loňská sezóna byla úspěšná, tato bude ještě lepší! Po hodinách a hodinách práce přicházíme s novým formátem, který se oproti tomu minulému vyvaroval některým chybičkám a věříme, že kvalifikaci na MČR všem hráčům zpříjemní.

MČR 2017 bylo již druhé, na kterém bojovali i hráči Clash Royale. I tentokrát se ukázalo, že mít tuto mobilní gamesku na největší česko-slovenské akci je správně. Konkurovat zvládala i herním gigantům Counter-Strike a League of Legends, zkrátka a dobře, fanoušků, jak v Brně na tribuně, tak doma u monitorů bylo prostě hodně. Není tedy divu, že admin tým nepodceňuje přípravy na další rok, abych ji bylo ještě více. Nad vymýšlením nového formátu strávili opravdu dlouhou dobu a výsledek stojí za to!

Stage byla vloni nádherná, souboje jakbysmet!

Stejně jako vloni, i letos budou tvořit podstatnou část kvalifikace online turnaje. Letos připadly na sobotu večer a 32 nejlepších si zde rozdělí menší množství bodů. Především se ale utkají o místo v nedělním playoff, na kterém šestnáctka hráčů ze sobotního turnaje zabojuje o už pořádnou porci MČR bodů.  I tentokrát budou na konci měsíce ti nejlepší bojovat v Měsíčním finále o MČR body a především věcné ceny. A jako bonus vám jednu středu měsíčně přichystáme mega 10k turnaj! V této části kvalifikace moc změn nepřišlo, tento formát se prostě osvědčil. Kde ale přichází úpravy, je styl samotného získávání míst na MČR. Tentokrát nebude stačit získavat spousty MČR bodů, admin tým sáhnul po stylu, osvědčeném z Hearthstone.

Ano, systém sklizní přichází i do Clash Royale. A o co že vlastně jde? Jako první budete dva až tři měsíce sbírat MČR body. Na šestnáct nejlepších potom čeká postup na samotnou sklizni. Zde budete v konkurenci ostatních celý den bojovat o čtyři místa na MČR. To vše se zopakuje třikrát, po každé sklizni prostě proběhne reset bodů a dalších 16 nejlepších se utká v následující sklizni. O zbylá čtyři místa budou hráči soupeřit v tzv. Last callu.

Minule vzalo Zetko brněnské výstaviště útokem, tentokrát už podobná invaze nehrozí.

Zde už záleží na tom, kolik MČR bodů jste za celý rok nasbírali. Dva největší makáči, kteří si pro sebe urvali bodů opravdu hodně, postoupí na MČR rovnou. Dalších osm nejlepších si to zase rozdá v dalším turnaji, menší obdobě sklizně, o zbylá dvě postupová místa. Bojíte se této změny? Nemějte strach, úpravy systému vlastně nic tak moc nezmění, maximálně pak to, že si více zahrajete! Jako další přišli admini se stejnou změnou, jaká postihla letos Hearthstone. Vskutku, ani na Mistrovství České republiky v Clash Royale neuvidíte více než šest hráčů jednoho týmu. A v neposlední řadě jedna ryze pozitivní věc – pro rok 2018 budete moci hrát na více bodovaných turnajích, ať už námi podporovaných nebo rovnou námi organizovaných!

miluju videohry a hlavně ligu legend