Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions představují PUBG tým

21. 2. 2018 | 22:37 PUBG: Battlegrounds
Majestic Lions, herní organizaci, která se za rok a čtvrt dokázala zařadit mezi elitu tuzemských týmů,  nyní mimo League of Legends, CS:GO, Overwatch, Rocket League a FIFA scény uvidíme i na poli oblíbeného PlayerUnknown's Battlegrounds.
Výchozí obrázek

Majestic Lions, herní organizaci, která se za rok a čtvrt dokázala zařadit mezi elitu tuzemských týmů,  nyní mimo League of Legends, CS:GO, Overwatch, Rocket League a FIFA scény uvidíme i na poli oblíbeného PlayerUnknown's Battlegrounds.


Mezi poslední a zárověň největší úspěchy Majestic Lions patří například první místo na Hitpoint Masters #7 nebo stříbro z Hitpoints Finals 13, obě z Counter-Strike. Nyní však už pojďme rovnou k nově vzniklému PUBG týmu. Ten budou tvořit hráči Druidy, Swennik, Limonada a Kelly. Jak se jim bude dařit, poznáme již brzy, možná je uvidíme i v našem premiérovém pátečním PUBG turnaji, do kterého se můžete již brzy zaregistrovat! Předběžné informace najdete v článku zde. My této skvadře už pouze popřejeme mnoho štěstí a úspěchu do budoucna, snad se bude dařit!

K nové sekci se vyjádřil i manažer Majestic Lions, Martin Stříbný.

Zdravím všechny naše fanoušky. Tyto hráče jsme měli od začátku roku na zkoušce. Hra se začala poměrně rychle rozrůstat do esportu a tak jsme se rozhodli, že to zkusíme taky. Bude to i pro nás jedna velká zkouška. Hráči se snaží na sobě co nejvíc pracovat a právě i proto dostali od nás šanci.

- Martin Stříbný, manažer ML

Vyjádření nám dodal i jeden z hráčů, konkrétně kapitán PUBG sekce, Aleš "DRUIDy" Kacíř, jehož Facebook fanpage můžete najít zde.

Ahoj, hned na začátku bych chtěl jako kapitán týmu poděkovat veškerým našim fanouškům a hlavně Martinovi Stříbnému, za tu šanci, co nám udělil. K Majestic Lions jsme začali vzhlížet někdy na přelomu nového roku. Jako tým jsme si uvědomovali, že by to chtělo vyplnit i na česko-slovenské scéně tuhle mezeru a dali jsme se do práce.


Na začátku jsme měli určité problémy se sestavou, které jsme nicméně eliminovali a začali tvrdě makat. Tím myslím to, že jsme trénovali od pondělí do soboty klidně 12 až 14 hodin v kuse, projížděli si naše replaye, dívali se na naše konkurenční týmy a studovali jejich hru, no bylo toho prostě už moc. Nyní jsme však ale správně připravení podávat co nejlepší výkony. Náš tým je možné vidět hlavně na PUBGOnline, kde se snažíme mezi evropskými týmy propracovat do vyšší soutěže, popřípadě je nás vidět taktéž na Auzom Open Series 2018 a nebo místy na LegendsArena turnajích. Také bych chtěl oznámit to, že nás půjde vidět na Intel Extreme Masters v Katowicích, avšak bohužel prozatím ne jako hráče, ale jako diváky. Na závěr bych chtěl poděkovat našemu vedení Majestic Lions a sponzorům, jmenovitě FSP Group, KPCS a GamersGear. Taktéž bych chtěl poděkovat veškerým našim fanouškům a lidem, kteří nám důvěřují. Díky.

- Aleš "DRUIDy" Kacíř, kapitán PUBG týmu ML

Nový PUBG tým Majestic Lions:

{#Česká Republika} Aleš "DRUIDy" Kacíř
{#Česká Republika} Lukáš "Swennik" Kožíšek
{#Slovenská Republika} Dominik "Limonada" Novosad
{#Česká Republika} Adam "Kelly" Kellerstein

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.