Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG zažije premiéru na Mistrovství Slovenska

3. 9. 2018 | 23:47 PUBG: Battlegrounds
Na velkou domácí offline akci v PlayerUnknown's Battlegrounds komunita čekala opravdu dlouho, nyní je však jasné, že první BYOC lankou se stane Mistrovství Slovenska 5. až 7. října.
Výchozí obrázek

Na velkou domácí offline akci v PlayerUnknown's Battlegrounds komunita čekala opravdu dlouho, nyní je však jasné, že první BYOC lankou se stane Mistrovství Slovenska 5. až 7. října.

Pro někoho je to přežítek, ale právě tyto akce utváří tu správnou atmosféru většího počtu týmů. Akce typu Y-Games nebo Mistrovství Slovenska je vskutku ideálním kandidátem na výkop mezi domácími PUBG akcemi, se kterými se třeba následně rozsype pytel. Komunita a domácí týmy po turnajích touží a nikoho přece nebaví dokolečka každodenně hrát online turnaj, nedej bože public.

Další ročník Mistrovství Slovenska v elektronických sportech se podobně jako jarní Y-Games uskuteční v prostorách Refinery Gallery na jihovýchodě Bratislavy. Termínem konání bude víkend 5. až 7. října, všechny turnaje však odstartují až v sobotu ráno. Tentokrát se bude soutěžit v sedmi hrách, nechybí žádné tradiční tituly, až na jeden. Premiéře PlayerUnknown's Battlegrounds musela vyklidit prostor Dota 2, jejíž hráči tohle vyřazení berou nelibě. Právě tento MOBA titul patřil k nejdůležitějším hrám u zrodu Y-Games a nyní na něj není místo. Smutný příběh.

My se však budeme soustředit právě na PUBG, které proběhne ve formátu Squad a slotů bude pouze šestnáct. Znamená to tedy, že turnaj bude celý víkend probíhat jednokolově, každý si s jistotou zahraje deset map, každý den pět, všechno Erangely. Formát je tedy podobný, jako jsme viděli ve FPP části PUBG Global Invitationalu v Berlíně, hádáte správné, žádný pohled třetí osoby.

Registrace byly spuštěny 2. září ve 20:00 a už o den později bylo potvrzeno číslo dvanácti přihlášených a zaplacených týmů. Pokud tedy uvažujete o účasti na první velké domácí PUBG LAN akci, neváhejte ani minutu. Pravidla, informace a registraci naleznete na těchto stránkách.

Štítky: msr
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.