Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Spirit of Amiga má nového hráče

6. 6. 2007 | 21:37 Counter Strike 1.6
Dánský Counter Strike tým Spirit of Amiga působí na scéně již od roku 1999 a byl jedním z prvníh dánských týmů, které se prosadily v zahraničí. Hrát v týmu s takovou tradicí je jistě čest pro každého hráče, protože působení zde mají za sebou takové hvězdy jako zonic, bsl, Xeqtr nebo mJe. Přesto se však tomuto týmu v roce 2007 nedaří najít optimální sestavu.
Výchozí obrázek

Spirit of AmigaDánský Counter Strike tým Dánsko Spirit of Amiga působí na scéně již od roku 1999 a byl jedním z prvníh dánských týmů, které se prosadily v zahraničí. Hrát v týmu s takovou tradicí je jistě čest pro každého hráče, protože působení zde mají za sebou takové hvězdy jako Dánsko zonic, Norsko bsl, Norsko Xeqtr nebo Dánsko mJe. Přesto se však tomuto týmu v roce 2007 nedaří najít optimální sestavu.

Poslední výraznou změnou v kádru SoA bylo angažování týmu Dánsko way2go, který za sebou měl již pěknou řádku úspěchů. Celá sestava podávala poměrně kvalitní výkony, ale bohužel brzy po tomto přestupu nastaly znovu potíže. Hráč Dánsko Michael "Friis" Jørgensen se rozhodl od týmu odejít. Jako důvod svého jednání uvedl špatnou morálku uvnitř týmu a také se potřeboval více soustředit na své studijní povinnosti. Po jeho odchodu z týmu (koncem března) již neproběhla v týmu žádná další změna.

Nyní se ale situace mění a tým je opět v plné síle. Posledním hráčem se stává Dánsko Jack "wazorN" Henriksen, který si v týmu zahraje společně se svým bratrem Dánsko Timmem "ArcadioN" Henriksenem. wazorN má již za sebou působení v několika dánských týmech, například Dánsko Boomtown.cph nebo Dánsko Team NS-Gaming. Členem SoA je ale již delší dobu, kdy se na několika posledních akcích obejvil jako náhradník a na nedávné CK LAN 2007 působil jako trenér.

Vyjádření Jacka "wazorN" Henriksena:

"Mám velkou radost, že jsem se opět sešel s mými přáteli zde v SoA. Zkoušel jsem hrát společně s novými a vynikajícími hráči v Mirror, ale stále mi chyběl můj bratr a ostatní přátelé, se kterými jsem hrál v SoA. Oni tou dobou zrovna sháněli dalšího hráče, takže tady jsem. Všichni jsme velcí přátelé i v normálním životě a také jsme spolu již dříve velmi dlouho hráli. Nyní mám pocit, že patřím právě sem."

Sestava týmu Spirit of Amiga:

Dánsko Jack "wazorN" Henriksen
Dánsko Timm "ArcadioN" Henriksen
Dánsko Patrick "b1ng0" Sørensen
Dánsko Christoffer "noas" Terkelsen
Dánsko Nicholaes "zitic" Petersson