Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v MeetYourMakers.cs

14. 6. 2007 | 21:38 Counter Strike 1.6
Tým MeetYourMakers, který byl založen roku 2000, se postupem času dokázal vypracovat z pouhé party přátel hrajících pro zábavu, na jeden z nejvýznamějších multiklanů a herních portálů světa. Nyní, po čtyřech měsících, musel tým řešit otázku změny sestavy svého Counter Strike týmu.Mezi poslední změny v kádru mYm patřil odchod dvou hráčů ( xione a oops), které nahradil dřívější člen 4Kings, Jon Thomas 'DaY' Rudstrøm. Boužel se tohoto skvělého hráče týká i nynější obměna sestavy. Důvodem jeho odchodu je nedostatek času pro vlastní osobní život a také se chce nyní více věnovat své přítelkyni.
Výchozí obrázek

Meet Your MakersTým Norsko MeetYourMakers, který byl založen roku 2000, se postupem času dokázal vypracovat z pouhé party přátel hrajících pro zábavu, na jeden z nejvýznamějších multiklanů a herních portálů světa. Nyní, po čtyřech měsících, musel tým řešit otázku změny sestavy svého Counter Strike týmu.

Mezi poslední změny v kádru mYm patřil odchod dvou hráčů (Norsko xione a Norsko oops), které nahradil dřívější člen Velká Británie 4Kings, Norsko Jon Thomas 'DaY' Rudstrøm. Boužel se tohoto skvělého hráče týká i nynější obměna sestavy. Důvodem jeho odchodu je nedostatek času pro vlastní osobní život a také se chce nyní více věnovat své přítelkyni.

Náhradou za odcházejícího DaYe se nestal nikdo jiný, než legenda norské Counter Strike scény, Norsko Lars 'Naikon' Olaisen. Tohoto hráče asi není třeba nijak představovat, pro úplnost stačí snad uvést, že se proslavil především svým působení v týmech Dánsko NoA, Norsko eoLithic nebo Norsko Catch Gamer.

Vyjádření Norsko Larse 'Naikon' Olaisena k přestupu:

"Rozhodl jsem se připojit k mYm po téměř roční pauze od profesionálního hraní. Když jsem dostal šanci vrátit se znovu k hraní po roce školy ani na chvíli jsem nepomyslel na to, že bych tuto šanci odmítl. Opravdu se těším, že si konečně opět zahraji se svými dřívějšími spoluhráči a také na výtězství v turnajích pod záštitou mYm. Jsem připraven ukázat se v mnohem lepším světle, než kdy předtím."

Vyjádření Dánsko Henrika 'Kepler' Keplera, který je vedoucím financí organizace mYm:

"Nechat takového hráče a osobnost jakou byl Thomas 'Day' odejít, nepatří mezi ty okamžiky, na které budu rád vzpomínat. Když si dáte za cíl patřit mezi tři nejlepší Counter Strike týmy, musíte vyžadovat velkou míru aktivity od svých hráčů. Bohužel Thomas již poslední dobou neměl tolik času, kolik bylo třeba. Tím pádem jsme byli nuceni nechat ho odejít, věnovat se těm důležitějším věcem v jeho životě. Opravdu bych chtěl Thomasovi velmi poděkovat a popřát mu mnoho štěstí do života.

Angažováním Larse 'Naikona' do našeho týmu jsme získali stabilitu a zkušenosti. Dvě věci, které jsou pro nás velmi důležité kvůli nadcházejícím letním turnajům. Nyní se začínáme připravovat na ESWC a GameGune. Dvě akce, na kterých se chceme prezentovat opravdu dobře."

Nová sestava Meet Your Makers.cs:

Norsko Sondre 'REAL' Svanevik
Norsko Geir-Stian R. 'Juvenile' Svendsen
Norsko Preben 'prb' Gammelsæter
Norsko Ola 'elemeNt' Moum
Norsko Lars 'Naikon' Olaisen