Přejít k hlavnímu obsahu

EM IV: Zápas eSuba vs SK i s komentářem

5. 11. 2009 | 18:20 Counter Strike 1.6
Další zápas ve čtvrté sezoně ESL Extreme Masters dnes čeká eSubu. Český celek se dnes večer od 21 hodin utká s giganty z SK Gaming.
Výchozí obrázek

Další zápas ve čtvrté sezoně ESL Extreme Masters dnes čeká eSubu. Český celek se dnes večer od 21 hodin utká s giganty z SK Gaming.

Pro švédský celek bude utkání proti eSubě vstupem do soutěže. SK měli odehrát první zápas proti ukrajinskému týmu Amazing Gaming, což se nakonec nestalo, protože tato organizace byla zrušena a hráči přešli do jiných týmů. AGaming nahradili ve skupině polští nitro, čímž se trochu zlepšila naděje na postup ze skupiny smrti i pro český tým. SK Gaming budou chtít, jakožto největší favorit skupiny, určitě začít vítězně, aby si zajistili postup na LAN finále z prvního místa. Pro jeden z nejlepších týmů světa by to pravděpodobně neměl být problém.

Manažer SK Gaming Dominic "immo" Koller se k zápasu vyjádřil slovy:

Konečně jsme se dočkali našeho prvního zápasu v Extreme Masters, ve kterém se střetneme s eSubou. Většina jejich hráčů jsou poměrně známá jména, takže je určitě nesmíme podcenit. Přestože jsme si po návratu z Koreji dali krátkou pauzu, očekávejte skvělý zápas.

To eSuba už má svůj první zápas za sebou. Prvním soupeřem jí byl rumunský tým neXtplease!, který však naše borce příliš nepotrápil a podlehl 2-0 na mapy. Tím se eSuba dostala dočasně na čelo tabulky skupiny D. Dnes už to budou mít eSubáci o poznání těžší. Jednak SK Gaming hrajou ve výborné pohodě, o čemž svědčí například vítězství na GC Chengdu či IEF 2009, a navíc se eSuba potýká se soukromými starostmi hráčů, kterým tak nezbylo příliš časů na trénink.

Více nám k tomu pověděl manažer eSuby Michal "H1tachi" Nagy:

Našim druhým súperom v Extreme Masters je jeden z najlepších tímov sveta, švédsky gigant SK-Gaming. V tomto zápase je favorit jasný a sú nim bezpochyby švédi, my môžeme len milo prekvapiť. Žiaľ tréningu sme za posledné obdobie nevenovali veľkú pozornosť, pretože mal každý hráč dosť súkromných problémov a preto šlo csko bokom. Keďže od toho zápasu nikto asi neočakáva, žeby sme SK zdodali, nehráme pod tlakom a zápas si ideme užiť a pokúsiť sa o čo najlepší výsledok.

Zda se eSubě podaří potrápit švédský tým se dozvíme večer. Určitě je však třeba hráče povzbudit a popřát hodně štěstí.

Druhý zápas eSuby v Extreme Masters IV:

21:00 5.11. 2009 {#Česko + Slovensko} eSuba vs SK Gaming {#Švédsko} (zápas)

Komentář proběhne na ventrilu

IP: ventrilo.playzone.cz
port: 3784
místnost: Čekárna  (ze které vás admini postupně přemístí do místnosti eSuba vs SK @ EM IV)