Přejít k hlavnímu obsahu

#CMAX.gg přebírají sekci tp.uSports

6. 11. 2009 | 17:43 Counter Strike 1.6
Finská organizace #CMAX.gg přebírá Counter Strike 1.6 sekci ruským tp.uSports.Předposlední říjnový den jsme Vás na našem portálu informovali o změne v týmu tp.uSports, kteří se chystají na odlet do čínského Chengdu, kde bude bojovat o titul vítěze World Cyber Games 2009. Hráči přibrali do svých řad zkušeného Johana "F_1N" Kochugova, který si prošel slavnou érou Virtus.pro.
Výchozí obrázek

Finská organizace #CMAX.gg přebírá Counter Strike 1.6 sekci ruským tp.uSports.

Předposlední říjnový den jsme Vás na našem portálu informovali o změne v týmu tp.uSports, kteří se chystají na odlet do čínského Chengdu, kde bude bojovat o titul vítěze World Cyber Games 2009. Hráči přibrali do svých řad zkušeného Johana "F_1N" Kochugova, který si prošel slavnou érou Virtus.pro.

Avšak peníze hýbou také i naším PG světem a do Číny ruští hráči odletí už s názvem #CMAX.gg. Tato organizace už má jednu skvělou norskou sestavu, ta se ovšem nemusí bát, neboť majitelé klubu se vyslovili pro podporu obou týmů.

Jedním z majitelů je i nám známý René "entik" Palguta, ten se k přestupu vyjádřil takto

Při znovuzrození #CMAX.gg jsme se chtěli zaměřit na týmy, které trénují na WCG. Při tomto hledání jsme narazili na tým u tp.uSports z Ruska. Doufám, že se ukáží v dobrém světle na nadcházejícím WCG v čínském Chengdu.

Další z majitelů se k přestupu vyjádřil takto,

První koho napadlo přivést hochy k nám byl asi můj. Velice se mi líbila jejich hra na Arbalet Cupu a doufám, že i do budoucna budou předvádět skvělé výkony. Jsem velmi rád, že je máme u nás a jsem si jist, že si jejich hry užijeme dosyta. Managment #CMAX.gg - dioz

Ruská sestava #CMAX.gg

{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Sergej "Fox" Stolyarov
{#Ruská federace} Ruslan "Dober" Sharyffylin
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Johan "F_1N" Kochugov