Přejít k hlavnímu obsahu

zP!.DoD:S mění sestavu

6. 11. 2009 | 21:21 zP!.DoD:S mění sestavu
Grafika: Logo týmu zP!Evropský špičkový team zeroPoint! Gaming mění sestavu. Hráče Andrease "exel" Abrahamssona střídá Patric "NoMercy" Flörander a Torben "ToRb" Maréchal.
Výchozí obrázek
zP! logo.jpg
Grafika: Logo týmu zP!

Evropský špičkový team zeroPoint! Gaming mění sestavu. Hráče Andrease "exel" Abrahamssona střídá Patric "NoMercy" Flörander a Torben "ToRb" Maréchal.

Momentální nejlepší DoD:S team ohlásil změny v sestavě. Jedná se o legendárního hráče jak v DoD 1.3, tak i v DoD:S a tím není nikdo jiný než Andreas "exel" Abrahamsson, který se rozhodl opustit team, aby se mohl věnovat více svým koníčkům a přítelkyni. Tohoto velmi zkušeného hráče bude team hodně postrádat a dá se říct, že nejde plně nahradit. Aby toho nebylo málo, španělský hráč Jorge "kal" Rodriguez se rozhodl sestoupit z hlavní sestavy a zaujmout v teamu pozici náhradníka, protože ztratil motivaci v hraní dále pokračovat.

zeroPoint! Gaming se samozřejmě nevzdal a rozhodl se tomu dát další šanci a dostat team opět na vrchol. O to se mají postarat hráči Patric "NoMercy" Flörander, který za team už působil dříve v DoD 1.3 a Torben "ToRb" Maréchal, který nastupuje do základní sestavy z pozice náhradníka.

K této změně se vyjádřili hned tři hráči a prvním z nich je nováček Patric "NoMercy" Flörander:

Jsem velmi rád, že mohu hrát zase za tento team. K DoD:S jsem se vrátil před 4 týdny a po prvním týdnu jsem se přidal k teamu Casca, kde jsem rychle nabrat zpět nějaký skill a nyní, tento týden, mám možnost hrát se zP! a cítím se ohledně toho velmi dobře. Jsou to v pohodě lidi a je sranda s nimi hrát. Doufám, že co nejdříve dosáhnu mého původního skillu.

Druhý z nich je Torben "ToRn" Maréchal:

Jak mnozí z Vás již víte, tak jsem byl v zP! náhradník a docela mi to vyhovovalo, protože jsem se mohl soustředit na školu a práci. Nyní se špatnými zprávami ohledně exela a kalinky, kteří jdou do inaktivity, jsem dostal šanci hrát v základní sestavě. Poslední dobu jsem hrál DoD:S jen zřídka, protože jsem byl náhradník a hrál jsem spíše s mým CS:S teamem, takže bude složité se alespoň přiblížit ke skillu, který měl exel a kalinka. Nicméně cítím, že na to mám potenciál už jen proto, že jsem schopný hrát a mám chuť se více zlepšovat. Doufejme, že já a Patric dokážeme, že jsme zasloužilé posily.

No a poslední je sniper Micheal "micHiiii" Rosen:

Tak jsme tu zase se změnou v sestavě. Minulý týden byl pro všechny z nás úžasný, ale bohužel poslední jako team. exel se rozhodl, že potřebuje více času pro sebe, své koníčky, práci a přítelkyni a kalinka ztratil motivaci hrát. Hodně dlouho jsme řešili, jestli budeme pokračovat v hraní a nebo pro dobro opustíme tento team, ale rozhodli jsme se tomu dát další šanci. Bude to pro nás velmi velká výzva dostat se zpět do stejné formy bez exela a kalinky, ale dáme do toho vše. Pevně věřím, že s postupem času budeme spolu s našimi novými posilami znovu uchazeči o korunu evropské DoD:S scény, ale do té doby na sobě musíme pořádně zapracovat :). Uvidíme se na zP! Lan #2 :)

Nový sestava zeroPoint! Gaming vypadá následovně:

{#Švédsko} Joakim "antrax" Stern
{#Švédsko} Patric "NoMercy" Flörander
{#Belgie} Torben "ToRb" Maréchal
{#Norsko} Jon-Vegar "Lommelun" Nilsen
{#Španělsko} Michael "micHiiii" Rosen
{#Finsko} Kimmo "sagi" Kurola

{#Španělsko} Jorge "kal" Rodriguez (Náhradníck)