Přejít k hlavnímu obsahu

eXpertise přicházejí o čtyři hráče

25. 11. 2009 | 17:28 Warcraft 3
Veteráni Warcraft 3 scény a hlavně populární ligy WC3L, čínský tým eXpertise, se dostávají do značných problémů. V krátkém časovém úseku přišli hned o polovinu svého kádru a jejich další osud je nejistý.První, kdo tým opustil, byl Bei "moonfans" Li, kterého následoval Yin "apm7000" Qing. Za odchodem těchto dvou hráčů stála nejspíše špatná forma týmu na začátku 15. sezóny WC3L, která pro ně nezačala příliš dobře. Do této chvíle získali pouhých 5 bodů, a jsou na samém chvostu skupiny A.
Výchozí obrázek

Veteráni Warcraft 3 scény a hlavně populární ligy WC3L, čínský tým eXpertise, se dostávají do značných problémů. V krátkém časovém úseku přišli hned o polovinu svého kádru a jejich další osud je nejistý.

První, kdo tým opustil, byl Bei "moonfans" Li, kterého následoval Yin "apm7000" Qing. Za odchodem těchto dvou hráčů stála nejspíše špatná forma týmu na začátku 15. sezóny WC3L, která pro ně nezačala příliš dobře. Do této chvíle získali pouhých 5 bodů, a jsou na samém chvostu skupiny A.

Kolotoč změn nekončí, a další dva hráči se rozhodli opustit eXpertise. Jsou jimi Wei "Thank" Wei a Jingyang "Otaku" Ren. Ti se k tomuto kroku rozhodli díky přátelství s moonfansem. eXpertise tedy zatím disponují čtyřmi hráči, což jim pro ligu WC3L stačí. Nejsou ovšem tak kvalitní, jako hráči, kteří odešli, a tak se jejich sen o play-off nejspíš rozplyne.

Vyjádření, které podal Bei "moonfans" Li:

"Opustil jsem eX, kde jsem hrál čtyři měsíce. Bylo to těžké rozhodnutí a rád bych poděkoval všem členům eX. Moc rád bych s nimi zůstal, ale rodiče chtějí, abych si našel práci nebo jim ukázal, že dokážu vydělat nějaké peníze hraním Warcraftu 3. Miluji Warcraft 3, chci pokračovat ve své kariéře, proto jsem se rozhodl opustit eX. Chci si najít tým s pravidelným platem. To je vše. Miluji tuto hru a chci ji hrát dál."

Aktuální soupiska týmu eXpertise:

{#Singapur} Marcus "Revenant" Tan
{#Čína} Mo "GuangMo" Guang
{#Čína} Yan "bosuhe" Luo
{#Čína} Liu "trggy" Road