Přejít k hlavnímu obsahu

MYM přicházejí o jednoho hráče

27. 11. 2009 | 10:13 Warcraft 3
Logo: MeetYourMakersNa začátku října jsme vás v jednom z našich článků informovali o nové posile týmu MeetYourMakers. Jednalo se o nepříliš známého Korejce Shamiho, který byl tou dobou ještě poloprofesionálním hráčem. V hvězdami nabitém týmu se nestačil ani ohřát a už si balí kufry.
Výchozí obrázek
Logo: MeetYourMakers

Na začátku října jsme vás v jednom z našich článků informovali o nové posile týmu MeetYourMakers. Jednalo se o nepříliš známého Korejce Shamiho, který byl tou dobou ještě poloprofesionálním hráčem. V hvězdami nabitém týmu se nestačil ani ohřát a už si balí kufry.

Yong Hwan "Shami" Suhr přišel do MYM jako velké překvapení. Kdo by si totiž dokázal představit mladého Korejce mezi hvězdami LicifroNem, ReMinDem a DeMusliMem. Vedení organizace tento krok odůvodnilo tím, že chtějí dát šanci někomu novému, který má dost velký potenciál na to, aby se stal budoucí hvězdou. Shami toho za MYM moc neodehrál a už ani neodehraje. Přišla mu totiž pozvánka k odvodu do armády, které se v Koreji takřka nejde vyhnout. Jsme tedy svědky dalšího zničeného Warcraft 3 talentu, který bude mít na svědomí armáda.

MeetYourMakers sice oznámili, že se nechystají dál experimentovat s novými hráči, ale vzápětí se na jejich soupisce v jedné z méně prestižních lig, WCO, objevil další Korejec. Je jím night elf Kwak "Townhall" HanEol, bývalý hráč týmu ieS. Uvidíme, jestli se MYM k této skutečnosti oficiálně vyjádří. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Nepotvrzená sestava týmu MeetYourMakers:

{#Korejská republika} Sung Sik "ReMinD" Kim
{#Španělsko} Pedro "LucifroN" Morreno Duran
{#Velká británie} Benjamin "DeMusliM" Baker
{#Korejská republika} Kwak "Townhall" HanEol