Přejít k hlavnímu obsahu

Grubby jediným Evropanem na WEM

29. 11. 2009 | 19:49 Warcraft 3
Logo: WEMJeště jsme se nestačili vzpamatovat z náporu dvou velkých LAN turnajů, World Cyber Games a IEST, a už tu máme další velice kvalitně obsazený turnaj. Hráči té nejvyšší úrovně se znovu sjedou do Číny, ale tentokrát jinam, než do Chengdu, ve kterém se koná většina čínských progamingových akcí.
Výchozí obrázek
WEM
Logo: WEM

Ještě jsme se nestačili vzpamatovat z náporu dvou velkých LAN turnajů, World Cyber Games a IEST, a už tu máme další velice kvalitně obsazený turnaj. Hráči té nejvyšší úrovně se znovu sjedou do Číny, ale tentokrát jinam, než do Chengdu, ve kterém se koná většina čínských progamingových akcí.

Výše zmiňovanou akcí je myšlen turnaj s názvem World Esports Masters, který proběhne od 12. do 20. prosince. Tento osmidenní turnaj se bude konat v čínském městě Hangzhou a můžeme se v něm těšit jak na Warcraft 3, tak Counter-Strike část turnaje. Zajímavostí je, že mimo oficiální prize money, které bude rozděleno mezi hráče, se bude soutěžit i o jeden osobní vůz, ve kterém odjede jeden z vylosovaných návštěvníků turnaje.

Připomeňme, že loňským vítězem se stal Xuwen "InFi" Wang, který ukořistil zlato i na nedávných World Cyber Games. Uvidíme, zda ho z trůnu sesadí někdo z ostatních pozvaných hráčů, kteří jsou vypsáni níže.

{#Nizozemsko} Manuel "Grubby" Schenkhuizen
{#Čína} Xuwen "InFi" Wang
{#Korejská republika} Jae Ho "Moon" Jang
{#Čína} Xiaofeng "Sky" Li
{#Korejská republika} June "Lyn" Park
{#Čína} Zhuo "TeD" Zeng
{#Čína} Weiliang "Fly100%" Lu
{#Korejská republika} Deok Man "SocceR" Youn