Přejít k hlavnímu obsahu

EHOME angažují Flye100% a zakládají Warcraft 3 sekci

30. 11. 2009 | 21:47 Warcraft 3
Logo: EHOMEHráčům Warcraftu 3 nepříliš známá organizace EHOME se chystá expandovat na scénu týmového Warcraftu 3. Jako svou hlavní údernou sílu si zvolila odborníka na slovo vzatého, finalistu letošních World Cyber Games.
Výchozí obrázek
Logo: EHOME

Hráčům Warcraftu 3 nepříliš známá organizace EHOME se chystá expandovat na scénu týmového Warcraftu 3. Jako svou hlavní údernou sílu si zvolila odborníka na slovo vzatého, finalistu letošních World Cyber Games.

Prorazit na týmový Wacraft 3 trh je v dnešní době velice složité, ale pokud máte dostatek financí, a do svého týmu naverbujete ty pravé hráče, může se utopický sen snadno přeměnit ve skutečnost. Stejným návodem se hodlají řídit manažeři čínské organizace EHOME, jejíž jméno bude pro většinu hráčů velkou neznámou. Tato organizace má pod sebou zatím jen DotA tým, který se na nejsledovanějším letošním turnaji, SMM, umístil na výborném třetím místě a podle žebříčku GosuGamers.net je jedenáctým týmem světa.

Ale teď už k Warcraft 3 týmu, který se EHOME snaží sestavit. Hlavním článkem by měl být finalista letošních World Cyber Games, Číňan Wei Lang "Fly100%" Lu. Ten je sice ještě stále členem německé organizace mousesports, ale po vypršení smlouvy je prý připraven připojit se k týmu. Ve snaze prosadit jméno EHOME na Warcraft 3 scéně mu budou pomáhat zkušení krajané Chenglong "Sai" Zhou (druhý na čínské WCG 09 kvalifikaci) a Jiankai "Yumiko" Yu.

Tato informace je zatím potvrzená jen čínským portálem Replays.net a ani jedna ze zainteresovaných stran se k němu oficiálně nevyjádřila. Co se dalších zvěstí týče, mohl by nové EHOME posílit i další bývalý hráč mouz, Huang "TH000" Xiang, ale to už je opravdu odvážná spekulace. Počkejme si na oficiální prohlášení, o kterých vás budeme neprodleně informovat.

Možná sestava týmu EHOME:

{#Čína} Wei Lang "Fly100%" Lu
{#Čína}  Chenglong "Sai" Zhou
{#Čína} Jiankai "Yumiko" Yu