Přejít k hlavnímu obsahu

Dva týmy vyloučeny z WC3L

3. 12. 2009 | 17:16 Warcraft 3
Grafika: ESL.euZřídkakdy se stává, že by byl některý z týmů vyloučen z nejprestižnější týmové Warcraft 3 ligy na světě, WC3l. Včera došlo k události, která je ještě méně častá. Byly totiž vyloučeny hned dva týmy.
Výchozí obrázek
WC3L
Grafika: ESL.eu

Zřídkakdy se stává, že by byl některý z týmů vyloučen z nejprestižnější týmové Warcraft 3 ligy na světě, WC3l. Včera došlo k události, která je ještě méně častá. Byly totiž vyloučeny hned dva týmy.

Prvním týmem, který se s WC3L loučí a zároveň dostává zákaz startovat v další sezóně, jsou čínští eXpertise. Ti se dostali do problémů po té, co je opustili čtyři hráči. Odchod poloviny týmu však nezapříčinil jejich vyřazení z ligy. Zasloužilo se o to jejich lajdáctví, když porušili několik banálních pravidel a nasbírali šest trestných bodů, díky kterým byli vyřazeni.

Druhý tým, který už ve WC3L neuvidíme, jsou ruští RoX.KIS. Jejich název jsme ve WC3L spatřili teprve nedávno, když se několik ruských a jeden ukrajinský hráč odtrhli od své mateřské německé organizace GaB.BallerPoker.de, nechali si slot v již zmíněné lize a přejmenovali se na RoX.KIS. Tento krok se jim ovšem hrubě nevyplatil, když se ozvali zbylí hráči, kteří byli stále loajální německým GaB. Organizátoři uznali, že přednost by měla mít většina hráčů týmu, tedy ti, co zůstali u GaB. GaB.BallerPoker.de tedy zůstávají ve WC3L a s RoX.KIS se setkáme nejdříve v další sezóně.

Sestava týmu GaB.BallerPoker.de:

{#Německo} Michael "Ente" Braaz
{#Spojené státy americké} Robert "OC" Conners
{#Dánsko} Thomas "ThomasG" Glinski
{#Korejská republika} "Michael"

Sestava týmu RoX.KIS:

{#Ukrajina} Sasha "Bly" Svisuk
{#Ruská federace} Nikita "Napsah" Shatokhin
{#Ruská federace} Nikita "Nicker" Pomadov
{#Ruská federace} "Revolver"