Přejít k hlavnímu obsahu

Navrátilec HoT začal z ostra

7. 12. 2009 | 14:47 Warcraft 3
Foto: myMYM.com, HoTNedávno, respektive ve čtvrtek, jsme vás v jednom z našich článků informovali o návratu Ukrajince Mykhayla "HoT" Novopashyna, který tak učinil po deseti měsících odpočinku. Návrat mezi elitu vzal velice zodpovědně a svou formu ukázal na ZOTAC turnaji, ve kterém se probojoval až do finále.
Výchozí obrázek
HoT
Foto: myMYM.com, HoT

Nedávno, respektive ve čtvrtek, jsme vás v jednom z našich článků informovali o návratu Ukrajince Mykhayla "HoT" Novopashyna, který tak učinil po deseti měsících odpočinku. Návrat mezi elitu vzal velice zodpovědně a svou formu ukázal na ZOTAC turnaji, ve kterém se probojoval až do finále.

Turnaje ZOTAC jsou pořádány s železnou pravidelností každý týden, a ten poslední měl velice zajímavou příchuť. Nejen, že se do něj přihlásil navrátilec HoT, ale dostal se až do finále, ve kterém narazil na svého někdejšího spoluhráče z SK Gaming, Korejce Kima "ReMinD" SungSika, po jehož boku exceloval v 10. sezóně WC3L.

Do finále HoT postoupil přes Dána Thomase "ThomasG" Glinskiho a Korejce Parka "Space" SeungHyuna. Oběma těmto velice kvalitním hráčům nepovolil ani jednu mapu. To ReMinDova cesta k poslednímu zápasu, ve kterém se hrálo o 100€, byla mnohem jednodušší. V posledních kolech narazil na nepříliš známé hráče, nejdříve na Ukrajince Mihayla "KaS" Haydu, poté na Fina Santeriho "Naama" Lahtinena. Ani on v těchto zápasech nezaváhal a odešel z nich bez ztráty mapy.

Finále slibovalo pikantní souboj bývalých spoluhráčů, ale k žádnému překvapení v něm nedošlo. ReMinD ukázal lepší připravenost a svého soupeře smetl v poměru 3:0 na mapy. I když se HoTovi nepodařilo tento turnaj vyhrát, jasně všem ostatním hráčům naznačil, že to se svým návratem myslí opravdu vážně. Nebude dlouho trvat a snad ho uvidíme na nějakém větším LAN turnaji.

Konečné pořadí turnaje ZOTAC #115:

1. místo: {#Korejská republika} Kim "ReMinD" SungSik
2. místo: {#Ukrajina} Mykhaylo "HoT" Novopashyn
3. místo: {#Korejská republika} Park "Space" SeungHyun
3. místo: {#Finsko} Santeri "Naama" Lahtinen