Přejít k hlavnímu obsahu

Lyn nejlepším Korejcem za letošní rok

12. 12. 2009 | 00:04 Warcraft 3
Foto: myMYM.com, LynNepříliš známá korejská organizace KeSPA vyhlásila ceny pro nejlepší korejské hráče za letošní rok. Událo se tak hned v několika kategoriích a my se podíváme na to, kdo získal ocenění pro nejlepšího hráče Warcraftu 3.
Výchozí obrázek
Lyn
Foto: myMYM.com, Lyn

Nepříliš známá korejská organizace KeSPA vyhlásila ceny pro nejlepší korejské hráče za letošní rok. Událo se tak hned v několika kategoriích a my se podíváme na to, kdo získal ocenění pro nejlepšího hráče Warcraftu 3.

Ve skoro uplynulém roce jsme byli svědky hned několika velkých světových Warcraft 3 turnajů, na kterých se rozdaly desetitisíce dolarů. Ať už se jednalo o
Extreme Masters, ESWC Asia Masters, E-Stars Seoul, BlizzCon, World Cyber Games nebo IEST, vždy se na těchto turnajích objevil hráč, který se prezentoval stabilními výkony a výbornou hrou. Právě za tyto své vlastnosti si titul pro nejlepšího Korejce roku odnesl hráč SK Gaming, Park "Lyn" June.

Lynovi se v tomto roce vedlo velice dobře a podařilo se mu zastínit i slavného night elfa Janga "Moon" JaeHoa. Mezi jeho letošní největší "zářezy" patří vítězství na turnaji BlizzCon 2009 a trojnásobný triumf v turnajích ZOTAC. Mimo to uspěl i v turnajích ESWC Asia Masters a E-Stars Seoul, kde obsadil druhé místo a na World Cyber Games a IEST, kde získal bronzovou medaili. Podařilo se mu také posunout se na druhou pozici v hodnocení hráčů, které vydává organizace G7. Nechal za sebou takové velikány, jakými jsou například Moon, Sky nebo Grubby.

Nejlepší Korejci tohoto roku podle PLAYzone.cz:

{#Korejská republika} Park "Lyn" June
{#Korejská republika} Jang "Moon" JaeHo
{#Korejská republika} Jang "WhO" DuSeop

A kteří Korejci byli letos nejlepší podle vás?

Zdroj: MYM
Štítky: Lyn, Warcarft 3