Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer CSS Xmas TOUR

18. 12. 2009 | 00:48 Counter Strike: Source
Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží období Vánoc, rozhodli jsme si pro vás připravit sérii turnajů, jejíž výherce bude obradován i věcnou cenou. Koncept turnajů je jednoduchý - klasické 5v5 Counter-Strike: Source NightCupy, na které jste zvyklí.
Výchozí obrázek

Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží období Vánoc, rozhodli jsme si pro vás připravit sérii turnajů, jejíž výherce bude obradován i věcnou cenou. Koncept turnajů je jednoduchý - klasické 5v5 Counter-Strike: Source NightCupy, na které jste zvyklí. Vítejte v SuperGamer.cz Xmas TOUR.

SuperGamer.cz XMAS Tour

V jakém období budou turnaje probíhat?

První turnaj, který už poběží s nálepkou SuperGamer Xmas TOUR bude odstartovám  tento týden. Je jen na vás kolik turnajů odehrajete a kolik bodů do závěrečné tabulky tak získáte. Počet turnajů není pevně dán, můžou být dva denně, může být jeden za dva dny, rozhodně příležitostí budete mít dost. Poslední z turnajů této série bude někdy kolem 29. - 30. prosince. Svátky samozřejmě prožijete v klidu.

Jak to bude s týmy a sestavami?

Váš první turnaj je naprosto zásadní a nejdůležitější. V prvním turnaji si musíte zvolit název týmu, který musí být každý turnaj naprosto stejný. S takovýmto názvem budete zapsáni i do bodovací tabulky. Klíčovou informací jsou sestavy. Při vašem prvním turnaji, máte možnost zapsat si až 7 hráčů, kteří budou ve vašem týmu hrát. Tyto hráče už NIKDY v průběhu tour změnit nemůžete. Pokud si složíte opět nový mix tým, body se počítají od znova a je nepravděpodobné, že něco vyhrajete.

Samozřejmě si v prvním turnaji můžete zapsat pouze 5 hráčů, ale jakékoliv změna v dalších turnajích bude počítána jako další hráč navíc až do výsledné osmičky, kterou už nelze překročit. Každá další změna nad rámec sedmi registrovaných vás bude stát 10 bodů z vaší klasifikace.

Bodování turnajů

Všechny turnaje SuperGamer Xmas TOUR budou bodovány. Bodována budé také pouhá účast na turnaji. Větší počet bodů samozřejmě dostanou první čtyři klany.

  • účast v turnaji 3 body
  • výhra v zápase 5 bodů

Tresty

  • přidání hráče na soupisku -10 bodů
  • nespuštění XAC -10 bodů / člen
  • Nepovolené využití hosta -20 bodů

Průběžné pořadí

Průběžné pořadí pravidelně evidujeme a zobrazit si jej můžete přímo v Excelu. Stahujte z našeho FTP - zobrazit pořadí.

Co si odnese vítězný tým?

Na tým, který v konečném součtu nasbírá nejvíce bodů čeká 5x Speed Link Media Switch, který do turnaje věnovala společnost Supergamer.cz

SuperGamer.cz

Štítky: Turnaj CS:Source