Přejít k hlavnímu obsahu

INSENIA přebírá Lokomotywu Brno

16. 12. 2009 | 22:57 Counter Strike 1.6
Český celek INSENIA se loučí po špatném výkonu se svou counter strike 1.6 sekcí a příbírá do svých řad překvapení nedávné Venom Gaming LAN - Lokomotywu Brno.Jak jistě víte, Venom Gaming LAN se těšila velké návštěvnosti a mohli jsme na ní shlédnout plno skvělých zápasů. Mezi ně určitě patřili i zápasy hráčů, kteří si říkali Lokomotywa Brno!. Tento celek v čele se známým moviemakerem GEDDEONem dokázal potrápit řadu celků a dokonce porazili i jednoho z favoritů celek Snoopy. Lokomotywa nakonec skončila na děleném pátem místě a zaujala pozornost některých manažerů.
Výchozí obrázek

Český celek INSENIA se loučí po špatném výkonu se svou counter strike 1.6 sekcí a příbírá do svých řad překvapení nedávné Venom Gaming LAN - Lokomotywu Brno.

Jak jistě víte, Venom Gaming LAN se těšila velké návštěvnosti a mohli jsme na ní shlédnout plno skvělých zápasů. Mezi ně určitě patřili i zápasy hráčů, kteří si říkali Lokomotywa Brno!. Tento celek v čele se známým moviemakerem GEDDEONem dokázal potrápit řadu celků a dokonce porazili i jednoho z favoritů celek Snoopy. Lokomotywa nakonec skončila na děleném pátem místě a zaujala pozornost některých manažerů.

To INSENIA na tom byla hůř a její hráči skončili ve skupině D na posledním místě, když prohráli postupně s Pocem kam des, Snoopy a týmem hawai. Nová sekce by měla mít u týmu plnohodnotnou podporu a důvěru.

Tento tým má velké ambice něco dokázat a líbí se mi, jak se chtějí prezentovat. Jejich výkony jsme v poslední době sledovali a díky informacím musím říct, že je to opravdu kvalitní sekce. Těším se na naší spolupráci a doufám, že se klukům bude u nás dařit a že jim poskytneme veškeré podmínky, které jim dopomohou  k úspěchu. Přeji jim hodně štěstí v našich barvách a doufám, že se ukáží na nadcházejících akcích jen v plné síle. Lenka "Lena" Kreuzerová, manažerka týmu INSENIA

"Brňáci" ovšem před přestupem prošli změnou a výše zmíněného GEDDEONa a Roye nahradilo ex-BlackTrains duo Michal "mical" Kolomazník a Oleksander "Disorder" Babin. Druhý zmiňovaný byl členem bronzového týmu na Invex Cupu v roce 2006.

INSENIA CS 1.6

{#Česká Republika} Pavel "paja" Řehořek
{#Česká Republika} Michal "mical" Kolomazník
{#Ukrajina} Oleksander "Disorder" Babin
{#Česká Republika} Lukáš "winn" Wünsch
{#Česká Republika} Jan "evon" Zadrapa

Vzal jsem si na paškál Pavla "paja" Řehořka a zeptal se ho na pár otázek.

Co očekáváš od nového zázemí?

Tak čekáme hlavně podporu ze všech odvětví, jak ze strany psychické, tak podpory ve formě dobré komunikace s vedením a dobré domluvy. Zajímá nás i materiální stránka, což jsou především peníze za proplacené LAN turnaje. (A musim hrát v nějakym týmu s peněžním zázemím jinak mě Romča opustí) :D.

Co si myslíš o INSENI, dle mých zdrojů jste se s vedením domluvili vcelku rychle.

Tak z naší strany jsme se dohodli na tom na čem jsme chtěli. To co potřebujeme nám INSENIE slíbila a doufám že i splní. A co si myslím o INSENII? No jejich minulá 1.6 sekce ve mně zanechala hodně velkej zážitek. Kluci na LANu nakupovali přes obrázky stylem "klik, klak, tak kde mám ten kalach". Něco podobného jsem už dlouuuho neviděl. No ale o vedení mám jen to nejlepší mínění.

V jakých ligách Vás pod novým klantagem budeme moci nalézt?

Tak především se chceme zaměřit na LAN akce a vylepšování taktik na ESL. Určitě ale budeme chtít zasáhnout do bojů na PLAYzone a pokusíme se postoupit na U2 do PGS ligy.

Chceš ještě někoho pozdravit, jak se sluší a patří?

No tak na prvním místě svojí hrající přítelkyni Romanku, která mi vaří, pere a uklízí. Mimochodem vaří skvěle a momentálně střílí za Virtual-World. A tím pádem všechny holky co sní hrajou. Pak určitě celej tým Lokomotywy Brno, ať už GEDDEONa, Roye nebo nehrajícího manažera Caleba. A pak všechny fellas typu gcka, hacjla, tebe, kterej si nám ten přestup zařídil apod. Snad se někdo neurazí, kdybych na někoho zapomněl.