Přejít k hlavnímu obsahu

Antwerp Aces s novou sestavou

18. 12. 2009 | 00:13 Counter Strike 1.6
Belgičtí Antwerp Aces získávají opravdu silnou sekci pod svá křídla z konkurenčních Rodcat.Antwerp Aces se potýkali s problémy na postu Counter strike 1.6 sekci už delší dobu. Jejich bývalá sekce byla přes půl roku více méně neaktivní a nyní se vedení rozhodlo s touto situací něco dělat. Jak už jsem naznačil v úvodu přebrali squad Rodcad-Gaming a jejich jména nejsou vůbec neznámá. V sestavě naleznete 3 hráče bývalého tek-9 a jak to tak vypadá, je to to nejlepší, co v Belgie můžete najít.
Výchozí obrázek

Belgičtí Antwerp Aces získávají opravdu silnou sekci pod svá křídla z konkurenčních Rodcat.

Antwerp Aces se potýkali s problémy na postu Counter strike 1.6 sekci už delší dobu. Jejich bývalá sekce byla přes půl roku více méně neaktivní a nyní se vedení rozhodlo s touto situací něco dělat. Jak už jsem naznačil v úvodu přebrali squad Rodcad-Gaming a jejich jména nejsou vůbec neznámá. V sestavě naleznete 3 hráče bývalého tek-9 a jak to tak vypadá, je to to nejlepší, co v Belgie můžete najít.

Poslední offline akce tohoto týmu byl DreamHack Winter 2009, kde si nevedli vůbec špatně. V základní skupině sice podlehli americkým compLexity, ale hravě přehráli, nám dobře známé, norské Confis a vše podtrhli remízou s Begrip (Goldfrag). Tyto výsledky je pasovaly na druhé místo v tabulce, což znamenalo postup do SE pavouka, kde ovšem chytli favority turnaje fnatic.

Oficiální vyjádření Antwerp Aces k odhodu bývalé sekce a příchodu nové:

"Nečinnost našeho týmu a chybějící pátý hráč byly důvodu toho, že jsme museli přerušit naší spolupráci. Po dlouhodobé spolupráci s některými hráči musíme ukončit toto dobrodružství i přesto se obě strany loučí se vzájemnou úctou V prví řadě bychom chtěli klukům pogratulovat ke skvělému vystoupení na DreamHacku a doufáme, že s touto formou budou reprezentovat i nás. Přejeme jim hodně štěstí v roce 2010"

Antwerp Aces line-up

Belgie Dries "ciseta" Van Houdt
Belgie Jannick "Duncan" De Thaeye
Belgie Jules "Nookbrid" Wydoodt
Belgie Felix "Nunji" Van De Put
Belgie Fréderic "Monu" Dewever

Zdroj: Fnatic
Štítky: antwerp aces