Přejít k hlavnímu obsahu

WEM: fnatic a PG ve finále

18. 12. 2009 | 12:19 Counter Strike 1.6
Turnaj World E-Sports Masters v čínském městě Hangzhou zná oba finalisty. Těmi se přesvědčivě staly dva skandinávské celky - Power Gaming a fnatic.
Výchozí obrázek

Turnaj World E-Sports Masters v čínském městě Hangzhou zná oba finalisty. Těmi se přesvědčivě staly dva skandinávské celky - Power Gaming a fnatic.

fnatic
Foto: hltv.org

Power Gaming zatím procházejí turnajem jako nůž máslem. Finové vyhráli všechny své zápasy v základní skupině a zastavit je nedokázali ani nyní v semifinále domácí TyLoo. Pro Power Gaming je tak už samotná účast ve finále po dlouhé době větší úspěch na mezinárodním poli.

Power Gaming ve finále narazí na švédský tým fnatic. Ten měl, jak už je u něj tradicí, problém s postupem ze skupiny, když podlehl právě PG, a vše musel zachraňovat v přímém souboji o postup proti WeMade FOX. Švédové však důležité utkání zvládli a v semifinále se střetli s vítězem skupiny A - AGAiN a diváci se tak mohli těšit na odvetu za finále World Cyber Games, ve kterém byli úspěšnější právě AGAiN. Ačkoli Poláci ve skupině hráli naprosto s přehledem, semifinálový zápas jim vyloženě nesednul. Hráči jako by se vůbec nedokázali dostat do hry a poměrně snadno prohráli 2-0 na mapy.

Velké finále je naplánováno na zítrějších 7 hodin ráno středoevropského času. Uvidíme odvetu zápasu v základních skupinách. Na to, jestli budou opět úspěšní Power Gaming, nebo jestli fnatic potvrdí, že v playoff jsou téměř neporazitelní, si budeme muset tedy pořádně přivstat.

Štítky: WEM