Přejít k hlavnímu obsahu

EM IV: Známe skupiny evropského mistrovství

23. 12. 2009 | 22:10 Counter Strike 1.6
Před malou chvílí byly nalosovány základní skupiny evropského finále ESL Extreme Masters, které se odehraje mezi 14. až 17. lednem.Hrát se bude ve městě Brühl vzdáleném zhruba 20 kilometrů od Kolína nad Rýnem. První velká akce příštího roku bude dotována 50 tisíci americkými dolary.
Výchozí obrázek

Před malou chvílí byly nalosovány základní skupiny evropského finále ESL Extreme Masters, které se odehraje mezi 14. až 17. lednem.

Hrát se bude ve městě Brühl vzdáleném zhruba 20 kilometrů od Kolína nad Rýnem. První velká akce příštího roku bude dotována 50 tisíci americkými dolary.

Na tento závěrečný turnaj postupuje dvanáct celků. My z nich zatím známe pouze jedenáct, poněvadž stále nebyla odehrána odveta mezi finskými Power Gaming a německými n!faculty. První zápas sice vyhráli Power Gaming, ale poněvadž jeden z Finů se provinil porušením pravidel tím, že měl zapnutý příkaz net_graph, musí se zápas opakovat.

Týmy byly rozděleny do dvou základních skupin po šesti účastnících. Vítězové skupin mají zajištěný postup přímo do semifinále turnaje, zatímco druhý se třetím z jednotlivých skupin se o toto místo musejí utkat v dodatečném zápase.

Skupina ASkupina B
{#Švédsko} SK Gaming{#Švédsko} fnatic
{#Švédsko} H2k Gaming{#Německo} Alternate
{#Dánsko} Spirit of Amiga{#Ukrajina} KerchNET
{#Francie} Millenium{#Francie} oXmoze
{#Dánsko} Roskilde Ravens{#Dánsko} mTw
{#Německo} mousesports{#Evropská unie} PG/n!faculty
Zdroj: hltv.org
Štítky: EM IV