Přejít k hlavnímu obsahu

DLC Vietnam už v lednu 2011

10. 10. 2010 | 12:48
Nejočekávanější DLC ke hře Battlefield Bad Company 2, Vietnam, zná své přibližné datum vydání. Hráči se mohou na nejnovější pecku těšit už na sklonku letošního roku.První, kdo se bude moct z Vietnamu ve svém obýváku radovat, budou konzololisté, ke kterým by mělo DLC doputovat už před Vánoci, přesněji 21. prosince. Počítačoví maniaci si budou muset počkat až na konec ledna 2011.
Výchozí obrázek

Nejočekávanější DLC ke hře Battlefield Bad Company 2, Vietnam, zná své přibližné datum vydání. Hráči se mohou na nejnovější pecku těšit už na sklonku letošního roku.

První, kdo se bude moct z Vietnamu ve svém obýváku radovat, budou konzololisté, ke kterým by mělo DLC doputovat už před Vánoci, přesněji 21. prosince. Počítačoví maniaci si budou muset počkat až na konec ledna 2011.

Do prodeje se chystá EA vypustit především online kódy, díky kterým si budou hráči moct stáhnout hru jednodušše z internetu. Fanoušci krabicových verzí ale nemusí smutnit, EA se rozhodla prodávat i krabice, ve kterých bude ovšem pouze kód, přes který si hru stáhnete z oficiálních stránek EA.

Odhadovaná cena se točí okolo 15 €, tedy necelých 400,- Kč.