Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Dnes dva česko-slovenské souboje

20. 10. 2010 | 12:44 Counter Strike 1.6
Dnešní třetí kolo GIGABYTE ligy míří na de_dust2 a nás čekají dva opravdu zajímavé zápasy. Ve dvou česko-slovenských duelech na sebe narazí týmy ze druhé a třetí ligy.V prvním duelu na sebe narazí sestava makeME proti Made in Bratislava. Slovenský celek už má na svém kontě dvě žluté karty, stačí tedy jedna chyba a hráči se mohou rozloučit s prvním ročníkem obnovené GIGABYTE ligy.
Výchozí obrázek

Dnešní třetí kolo GIGABYTE ligy míří na de_dust2 a nás čekají dva opravdu zajímavé zápasy. Ve dvou česko-slovenských duelech na sebe narazí týmy ze druhé a třetí ligy.

V prvním duelu na sebe narazí sestava makeME proti Made in Bratislava. Slovenský celek už má na svém kontě dvě žluté karty, stačí tedy jedna chyba a hráči se mohou rozloučit s prvním ročníkem obnovené GIGABYTE ligy.

Ve druhém a možná i více zajímavém zápase na sebe narazí slovenští Fofos Gaming a čeští Virtual World. Český celek je prozatím na šestém místě poté, co porazil tým Progress a prohrál v minulém kole se slovenskými Cracked Gamers. Slovenští Fofos naproti tomu prozatím nepoznali chuť porážky a vypadá to, že se stanou hlavním favoritem na vítězství 3A. ligy, čímž by si zajistili postup do play off.

{#Česká Republika} makeME0vs.0Made in Bratislava {#Slovenská Republika} 20. 10. 2010 21:00Sázky & Detaily
{#Slovenská Republika} Fofos Gaming0vs.0Virtual World {#Česká Republika} 20. 10. 2010 20:10Sázky & Detaily