Přejít k hlavnímu obsahu

**Vyhraj nadupanou základní desku od GIGABYTE

7. 9. 2011 | 12:10 Všechny hry
Generální partner MČR - společnost GIGABYTE - nedávno spustil svou oficiální Facebook stránku. K té příležitosti pořádá GIGABYTE velkou soutěž určenou pro všechny fanoušky stránky z řad návštěvníků portálu PLAYzone. Neváhejte a využijte jedinečnou možnost vyhrát našlápnutou základní desku GIGABYTE Z68XP-UD4, která už vyhlíží svého nového majitele.*Soutěž prodloužena do 6.9.2011 23:59!
Výchozí obrázek

Generální partner MČR - společnost GIGABYTE - nedávno spustil svou oficiální Facebook stránku. K té příležitosti pořádá GIGABYTE velkou soutěž určenou pro všechny fanoušky stránky z řad návštěvníků portálu PLAYzone. Neváhejte a využijte jedinečnou možnost vyhrát našlápnutou základní desku GIGABYTE Z68XP-UD4, která už vyhlíží svého nového majitele.

*Soutěž prodloužena do 6.9.2011 23:59!

Abyste základní desku GIGABYTE Z68XP-UD4 vyhráli, musíte správně odpovědět na kvízové otázky v tomto článku. Nápovědu naleznete na Facebook stránce společnosti GIGABYTE Česká republika. Tam také naleznete každý den zajímavé informace ze světa IT a her, naposledy se zde fanoušci mohli dočíst o procesoru pracujícím na frekvenci téměř 8 GHz.

Konečný termín soutěže je stanoven na 31. srpna 23:59, takže s odpověďmi radši příliš neotálejte, abyste tuhle snadnou příležitost k zisku nadupané karty neprováhali.

GIGABYTE Z68XP-UD4

GIGABYTE

Zdroj: GIGABYTE
Štítky: GIGABYTE