Přejít k hlavnímu obsahu

Authority Gaming přechází k myRevenge

11. 10. 2011 | 16:47 Counter Strike 1.6
Nejnovější sekce Authority Gaming se pouze po pár dnech stáže přesouvá pod německý multiklan myRevenge.Již den po LanCraftu Autumn 2011 vidíme výherce Authority Gaming pod novým jménem. Tentokrát se jedná o nechvalně známý multigaming hlásícící se z Německa, myRevenge.myRevenge jsou velmi známí svou otevřeností, mají reprezentaci v několika zemích nejen ve hře Counter-Strike a celkově se počet jejich sekcí pohybuje okolo třiceti.
Výchozí obrázek

Nejnovější sekce Authority Gaming se pouze po pár dnech stáže přesouvá pod německý multiklan myRevenge.

Již den po LanCraftu Autumn 2011 vidíme výherce Authority Gaming pod novým jménem. Tentokrát se jedná o nechvalně známý multigaming hlásícící se z Německa, myRevenge.

myRevenge jsou velmi známí svou otevřeností, mají reprezentaci v několika zemích nejen ve hře Counter-Strike a celkově se počet jejich sekcí pohybuje okolo třiceti.

myRevenge

myRevenge ještě jako Authority Gaming na LanCraft Autumn 2011

Není to poprvé, co se management této organizace rozhodl vzít pod svá křídla českou či slovenskou sekci. Stále u nich můžeme vidět česko-slovenskou ladies sekci a ještě donedávna nesla zástavu myR také česká Counter-Strike: Source sekce.

Odchytli jsme si kapitána týmu Petra 'ptex' Tomáška, který nám k přestupu řekl následující:

"Už je to nějaký ten krátký týden, co jsme se já a ppk dali dohromady se StaNem a jeho hochama. Za tu dobu jsme stihli vyhrát Lancraft Autumn i všechny zápasy v 1. GIGABYTE lize i přes těžký los soupeřů v čele s eSubou. Díky těmto výsledkům jsme se dostali do jednání s představitelem německého týmu myRevenge a tato jednání byla právě díky výše zmíněným výsledkům úspěšná. Posledních několik dní a také LanCraft jsme odehráli pod tagy týmu Authority Gaming, kterým moc děkujeme za projevenou důvěru a snad jsme jim ji trošinku oplatili vítězstvím na Lancraftu, bohužel co se týče dalšího pokračování u nich, taková nabídka jako je ta od myR se neodmítá. Teď už se jen těšíme na další zápasy a akce, které nás čekají a ve kterých se navlékneme do tagu myR."

Sestava myRevenge e. V. :

{#Česká Republika} Petr 'ptex' Tomášek
{#Česká Republika} Petr 'ppk' Šimák
{#Slovenská Republika} Stanislav 'StaN' Levan
{#Slovenská Republika} Martin 'j0sse' Burik
{#Slovenská Republika} Martin 'gioTive' Brumerčík