Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga III: Vyřazujeme týmy

16. 10. 2011 | 23:43 Counter Strike 1.6
Některé týmy GIGABYTE ligy III se dopustili prohřešků, za které si zasloužily vyřazení z ligy a v jednom případě se udělil i ban. O koho jde?
Výchozí obrázek

Některé týmy GIGABYTE ligy III se dopustili prohřešků, za které si zasloužily vyřazení z ligy a v jednom případě se udělil i ban. O koho jde?

GIGABYTE liga

V druhé lize byl tým skalice vyřazen z důvodu smurfingu. V zápasu proti Illusion pictures hrál Jakub 'chillda' Schüller na steam účtu Petra 'Petr.D' Danka a za tento přestupek proti pravidlům ligy si vysloužil ban až do konce trvání třetí sezóny, tedy do 29. ledna 2012.

Hráči týmu skalice Ondřej 'arsas' Lhota, Petr 'Petr.D' Danko, Jan 'Superstar' Růžek, Lukáš 'BOONA-' Vojáček, Adam 'adam6b' Štěrba a autor tohoto článku mají zákaz účasti v třetí sezóně GIGABYTE ligy. Pokud budou za některý z týmů hrát i přes tento zákaz, bude i daný tým vyřazen z ligy.

Vyjádření hlavního admina GIGABYTE ligy, Jana 'J.a.n.y.y' Mrázka:

"Chci tímto zdůraznit, že ať už pravidla poruší kdokoliv, hráč nebo admin, pro všechny platí stejné podmínky. Proto chillda dostává ban na všechny turnaje a ligy do konce ledna 2012."

Je to tak už druhý tým, který si nadále nezahraje druhou ligu, po slovenských GBB, kteří byli vyřazeni za neaktivitu.

Ve třetí lize byl také vyřazen jeden tým, a to iReality.OLD, kteří se taktéž opakovaně nebyli schopní domlouvat na časech zápasů.

Namále měli Cracked Gamers, kteří si vysloužili za nedodávání požadovaných médií dvě žluté karty a v zápase proti DREAM MAKERS dodal Mates 'un1' Koula správný sg až na poslední chvíli.