Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky ke Creontech LAN party 3

24. 10. 2011 | 10:08 Všechny hry
Už tento pátek v Bílovci na Ostravsku startuje 3. ročník Creontech LAN party, kde jsou kromě spousty zábavy během paření připraveny i soutěžní turnaje o ceny. Pořadatelé k radosti zúčastněných a rovněž těch, co stále se svou registrací váhají, zveřejnili seznam výher, o něž se na místě bude hrát. Pojďme se na ně tedy podívat.Battlefield 3
Výchozí obrázek

Už tento pátek v Bílovci na Ostravsku startuje 3. ročník Creontech LAN party, kde jsou kromě spousty zábavy během paření připraveny i soutěžní turnaje o ceny. Pořadatelé k radosti zúčastněných a rovněž těch, co stále se svou registrací váhají, zveřejnili seznam výher, o něž se na místě bude hrát. Pojďme se na ně tedy podívat.

Battlefield 3

  1. místo - 5× EA hra dle vlastního výběru, 5× Battlefield 3 granát, 5× podložka SteelSeries
  2. místo - 5× Battlefield 3 tričko, 3× půlroční předplatné Maxim, 2× svítící čepice od Rare-Items
  3. místo - 5× podložka SteelSeries

Quake Live

  1. místo - sluchátka ASUS Vulcan, myš SteelSeries Xai, podložka SteelSeries QcK Mass
  2. místo - sluchátka ASUS Vulcan, podložka SteelSeries QcK Mass
  3. místo - myš ASUS GX900

TrackMania Nations Forever

  1. místo - QNAP TS-212
  2. místo - multimediální přehrávač ASUS o!play mini, myš GX900
  3. místo - multimediální přehrávač ASUS o!play mini

Kromě těchto cen zde máme i několik dalších novinek, a to potvrzení, že na místě rovněž proběhnou doprovodné soutěže ve FIFA 12, Counter-Strike 1.6, DotA a League of Legends, takže na své přijdou i fanoušci ostatních her.

Battlefield 3 turnaj s předem připravenými PC!

Skvělou zprávou je pak, že přímo na místě bude přichystáno 10 herních sestav, na nichž už bude nainstalovaný Battlefield 3, takže dorazit budou moci i ti, co svou originální kopii zatím nemají. Varianty jsou tedy dvě - buď máte Battlefield 3 a přijedete s vlastním PC nebo využijete této bombastické možnosti a dopřejete si pohodlí, které vám přichystali pořadatelé. Zde je ale důležité zmínit, že PC nenahrazují BYOC. V turnajích přichystané sestavy využít můžete, ale mimo ně vám nebudou k dispozici.

Během akce navíc budou celou dobu spuštěné servery pro CW a dokonce i nonstop jeden public v Conquest módu, takže střílet se bude ostošest!

Více už se dozvíte na http://lan.creontech.cz/.