Přejít k hlavnímu obsahu

Battlelive již dnes 19:00 na PLAYzone TV

Přesně před 14 dny vyšel Battlefield 3 v České Republice a Slovensku, vzal útokem celou scénu akčních her. A protože se opravdu jedná o malý velký třesk, rozhodli jsme se pro vás produkovat další ze série našich pořadů na Playzone.tv nazvaný Battlelive.V tomto pořadu se dozvíte vše co byste o Battlefieldu 3 měli vědět a ještě něco navíc. Kdo má dnes číst všechny ty novinky. Proč si radši v klidu nesednout do křesla, vzít si nápoj dle chuti a nechat se zaplavit informacemi o své oblíbené hře.
Výchozí obrázek

Přesně před 14 dny vyšel Battlefield 3 v České Republice a Slovensku, vzal útokem celou scénu akčních her. A protože se opravdu jedná o malý velký třesk, rozhodli jsme se pro vás produkovat další ze série našich pořadů na Playzone.tv nazvaný Battlelive.

V tomto pořadu se dozvíte vše co byste o Battlefieldu 3 měli vědět a ještě něco navíc. Kdo má dnes číst všechny ty novinky. Proč si radši v klidu nesednout do křesla, vzít si nápoj dle chuti a nechat se zaplavit informacemi o své oblíbené hře.

Pořad budeme vysílat každý druhý čtvrtek od 19:00. Vezměte si tedy diáře, kalendáře nebo si to jen načmárejte na kus papíru, abyste se nepřipravili o pořádnou porci novinek, tipů a triků, kterými vás nasytíme.

Začínáme již DNES!

Informace o pořadu najdete buď na naší stránce na facebooku: http://www.facebook.com/BattleLiveTV

nebo v battlelogu.

Battlelive