Přejít k hlavnímu obsahu

Intel Liga III: Play-off startuje v úterý

13. 11. 2011 | 18:02 Counter Strike: Source
Již za chvíli, konkrétně v úterý v 8 hodin večer, vypuknou boje o čtyři místa na LAN finále druhé sezóny Intel Counter-Strike: Source Ligy. Do play-off postoupilo celkem 8 celků, které z nich uvidíme na vyvrcholení ligy v Brně a které z nich si odnesou "pouze" MČR body?
Výchozí obrázek

Již za chvíli, konkrétně v úterý v 8 hodin večer, vypuknou boje o čtyři místa na LAN finále druhé sezóny Intel Counter-Strike: Source Ligy. Do play-off postoupilo celkem 8 celků, které z nich uvidíme na vyvrcholení ligy v Brně a které z nich si odnesou "pouze" MČR body?

Pojďme se společně podívat na všechny kvalifikované týmy a zhodnotit si jejich šance na postup.

sEnsitive

sEnsitive Logo

{#Česká Republika} Neci
{#Česká Republika} MrHanz
{#Česká Republika} hellk
{#Česká Republika} Luka5
{#Česká Republika} prox
{#Česká Republika} pep1k
{#Česká Republika} Burla

Kým jiným začít než obhájci titulu. Tým sEnsitive, který ještě v barvách nEophyte naprosto ovládla minulé LAN finále, prošel sice několika změnami v sestavě, ale nebylo to rozhodně nic revolučního. V týmu i nadále zůstávají všichni strůjci minulého úspěchu. Ve skupině A neměl tým postavený kolem Adama Zouly jediný problém a přesvědčivě si dokráčel pro první příčku. Bude to takové i ve vyřazovacích bojích? Sázka na Luka5 dává tušit, že ano.

eSuba.Intel

eSuba Logo

{#Česká Republika} whisp
{#Česká Republika} hops
{#Česká Republika} KLOCEK
{#Česká Republika} pussyhead
{#Česká Republika} addrid

eSubáci nyní procházejí velmi těžkým obdobím. Svůj vrchol tuto sezónu předvedli pravděpdoboně v ESWC kvalifikaci, kde jim jenom o vlásek unikl postup do Paříže. Slibně měla eSuba (oproti ESWC už v plné sestavě) rozehrané i poslední předkolo EMS, ovšem Alternate vystavili domácím zástupcům stopku. Neuspěli ani v UNGL, kde se jim nepodařilo postoupit ze základních skupin vinou horšího skóre.

Zřejmě i tyto výsledky nakonec vyústili v eSubě ve změnu sestavy. S týmem se rozloučil špičkový hráč Martin Dráha a nahradil jej poměrně mladý Matouš Urban, který v minulosti dlouhou dobu působil v týmu eXtatus, se kterým sbíral jedno umístění "na bedně" za druhým. Ačkoliv eSuba svou skupinu vyhrála, v play-off to nebude mít jednoduché. Hned v prvním zápase si na ně brousí zuby eXtatus.

Cracked Gamers

Cracked Gamers Logo

{#Česká Republika} Kaparzo
{#Česká Republika} tr1pple
{#Česká Republika} hany
{#Česká Republika} tyllnik
{#Česká Republika} Vanto

Cracked Gamers se v plné parádě předvědli na LAN Dětkovice 2011, kde ukázali, že se s nimi rozhodně musí počítat na nejvyšších příčkách. To potvrdili i v základní části ligy, kdy dokázali porazit favorizované eXtatus. Tento poměrně mladý tým si pomalu jde za svým cílem, kterým je bezesporu účast na lednovém LAN finále. Zda-li se jim to podaří, to uvidíme již v následujících dvou týdnech.

SnoopY

SnoopY Logo

{#Česká Republika} smetysh
{#Česká Republika} keep
{#Česká Republika} erien
{#Česká Republika} dosty
{#Česká Republika} Sticker
{#Česká Republika} Trix
{#Česká Republika} Ice_

Tým s pravděpdodobně "nejroztomilejším" názvem na celé scéně vznikl za hodně kontroverzních okolností. Tehdy ještě v barvách jiné organizace totiž jeho hráči neuspěli na LAN Dětkovice 2011 a Smetysh - kapitán týmu - všechny ostatní hráče ihned po příjezdu domů vyhodil. Přesto se mu ale podařilo tým znovu vybudovat a nyní v něm působí některá opravdu zvučná jména. Svůj comepack v barvách SnoopY slaví například i Ice_, který dlouhou dobu působil v Burning a později v eSubě.

NoRetreat

NoRetreat Logo

{#Slovenská Republika} Massucker
{#Slovenská Republika} erK
{#Slovenská Republika} optikal
{#Slovenská Republika} stealth
{#Slovenská Republika} aria

Slovenský tým NoRetreat se pravidelně účastní většiny akcí na naší scéně. Výjimkou není ani Intel Liga, kde se nakonec těmto hráčům podařilo postoupit až do play-off. Dokáží se přes pavouka dostat někam dál? To uvidíme. V týmu působí i dvě legendy ze staré školy - aria a stealth.

eXtatus.Thermaltake

eXtatus Logo

{#Česká Republika} Bordel
{#Slovenská Republika} ROBUTEK
{#Slovenská Republika} XeRo
{#Česká Republika} FLasH
{#Česká Republika} eRkon
{#Česká Republika} enda_
{#Česká Republika} darKane

Smolně se sezóna vyvíjela pro hráče týmu eXtatus, který byl hned několikrát nucen změnit sestavu. Kapitán týmu Michal Weiss se ale nevzdal a vypadá to, že kluci do play-off nastoupí v "plné polní". Comeback slaví například i bratrská dvojice XeRo & ROBUTEK. Není jisté, zda-li nastoupí, protože v poslední chvíli se k týmu připojili také FLasH a eRkon.

HcRival

HcRival Logo

{#Česká Republika} Clee-Shock
{#Česká Republika} Anox
{#Česká Republika} Dandýk
{#Česká Republika} repingl
{#Česká Republika} Phq
{#Slovenská Republika} AttYy
{#Česká Republika} AlbYy

Pěkný vstup do sezóny si tento tradiční tým trošku pokazil nenastoupením k zápasu s eSubou, přesto ale nakonec HcRival dokázali postoupit na úkor Unknown Illusion do vyřazovacích bojů. Tato partička podávali dřív velmi dobré výkony, bylo by fajn, aby je v play-off zopakovali.

Mea CulpA

Bez loga

{#Česká Republika} Rakovina Rohu
{#Česká Republika} SkiP
{#Česká Republika} Eaon
{#Česká Republika} Paulie
{#Česká Republika} Cloxik
{#Česká Republika} Urbi
{#Česká Republika} LKS
{#Česká Republika} Harry Potter

Již klasickým účastníkem jsou Mea CulpA. Tato pohodová partička podává velmi vyrovnané výkony a nepokazí žádnou akci. Skvělým výsledkem by pro ně byl postup na LAN finále, ovšem i body do MČR Klasifikace, které by získali za účast v play-off jsou pro ně skvělou odměnou za dobře zvládnutou sezónu. Gunrunners udělali velkou chybu, když se jich před sezónou zbavili.

Intel Liga III - Play-off

Tak co? Těšíte se i vy na další vrchol sezóny? A koho byste tipovali na celkového vítěze? Nezapomeňte si u nás vsadit na jednotlivé zápasy a hlavně se těšit na lednový přenos PLAYzoneTV přímo z místa konání.

INTEL Core i5

Intel LogoINTEL Core i3
Štítky: Intel Liga III