Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE uvádí základní desky série X79

14. 11. 2011 | 22:27 Všechny hry
Taipei, Taiwan, 14. listopadu 2011 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, dnes oznámil uvedení své nejnovější fantastické série základních desek X79. Tyto nejnovější základní desky s čipsetem X79 Express podporují procesory 2 generace z rodiny Intel® Core™ i7 pro high end desktopy (Sandy Bridge-E) a spojují tak bezkonkurenční výkon PC s novou úrovní flexibility a kontroly hardware.
Výchozí obrázek

Taipei, Taiwan, 14. listopadu 2011 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, dnes oznámil uvedení své nejnovější fantastické série základních desek X79. Tyto nejnovější základní desky s čipsetem X79 Express podporují procesory 2 generace z rodiny Intel® Core™ i7 pro high end desktopy (Sandy Bridge-E) a spojují tak bezkonkurenční výkon PC s novou úrovní flexibility a kontroly hardware. GIGABYTE 3D Power™ se svým 3-way Digital Power Engine nabízí naprostou kontrolu výkonu vašeho PC, přičemž GIGABYTE 3D BIOS™ poskytuje o mnoho intuitivnější a graficky zdařilé prostředí UEFI BIOS.

"Hlavním rysem této nové řady základních desek série GIGABYTE X79 je to, že jak nadšencům, tak profesionálům poskytuje bezprecedentní kontrolu nad hardwarem jejich PC," komentuje Tim Handley, zástupce ředitele oddělení marketingu základních desek ve společnosti GIGABYTE. "GIGABYTE 3D Power a 3D BIOS poskytuje drsným hráčům počítačových her, extrémním overclockerům a tvůrcům ostrého obsahu absolutní nadvládu nad každým aspektem jejich PC."

GIGABYTE 3D Power™ (před ukončením patentového jednání)

Základní desky série GIGABYTE X79 využívají nového a jedinečného GIGABYTE 3D Power, založeného na 3-way Digital Power Engine jak pro PWM, tak paměť, která dodává bezprecedentní kontrolu přenosu výkonu. S využitím zcela nového digitálního PWM nabízí 3D Power od GIGABYTE tři ovladače digitální paměti nejen pro samotnou paměť, ale i pro VTT a VSA, pro jejich nastavení a ovládání v reálném čase. Aplikace GIGABYTE 3D Power™ poskytuje přes grafické uživatelské prostředí množství ovládacích prvků, nastavení kalibrace napěťové křivky, ovládání ochrany proti přepětí a nastavení CPU, VTT, IMC a frekvencí čtyř kanálů pamětí v reálném čase.

 

GIGABYTE 3D BIOS™ (před ukončením patentového jednání)

GIGABYTE 3D BIOS™ založený na naší nové technologii UEFI DualBIOS™ znovu představí tradiční prostředí BIOS tak, aby bylo pro přístupnější i pro začínající uživatele, více než kdykoli předtím. GIGABYTE 3D BIOS nabízí plnohodnotný pokročilý režim pro veterány BIOSu spolu s 3D grafickým režimem, který nabízí mnohem intuitivnější zkušenost s BIOSem, díky které je možné snadněji pochopit, jak nastavení BIOSu ovlivňují výkon jejich PC hardwaru.

3D režim                                                    Pokročilý režim


Hlavní rysy platformy X79

Všechny základní desky GIGABYTE série X7 jsou vytvořeny tak, aby z nejnovější druhé generace procesorů Intel® Core™ i7 dostali ten nejlepší výkon a přinášejí množství nových fantastických funkcí pro nejnovější extrémní platformy Intelu. Díky novému socketu LGA 2011 a na základě nejnovější aktualizované mikroarchitektury mají tyto procesory až šest jader s až 15 MB L3 vyrovnávací paměti a čtyřkanálové paměti DDR3. S neobvyklými 40 PCI expresními linkami mohou nadšení hráči využít absolutně nejvyššího výkonu GPU v konfiguraci Multi-GPU SLI™ a CrossFireX™.

GIGABYTE G1.Assassin 2

Navrženy jako řešení pro špičkové herní PC sestavy kombinují základní desky GIGABYTE G1.Assassin 2 bezkonkurenční výkon této nové platformy X79 s naší filozofií oceňovaného designu G1.Killer: diskrétní audio na základní desce je zajištěno díky procesoru Creative Digital Audio (20K2), který nabízí technologie X-Fi Xtreme Fideility® a EAX® Advanced HD Audio 5.0, zatímco platforma Killer ™ E2100 Game Networking Platform nabízí pokročilou síťovou optimalizaci a správu pro ten nejlepší zážitek z hraní on-line her. Funkce 3-way SLI™ a CrossFireX™ - znamená, že uživatelé mohou opravdu posunout hranice 3D hraní do nových oblastí.

GIGABYTE X79-UD7

Základní deska GIGABYTE X79-UD7 je navržena tak, aby umožňovala výkon CPU hodný mistrů. Má specifické zabudované technologie pro extrémní konfigurace přetaktování. X79-UD7 je vybavena plně digitální PWM, čtyřmi úplnými PCIe sloty pro 4-way konfigurace GPU plus celým dalším spektrem funkcí, díky kterým overclockery nikdy neomrzí ladění procesorů druhé generace Intel® Core™ i7. S exkluzivní OC-VRM od GIGABYTE objevíte POScaps, které zaručí snadnou izolaci, zatímco OC-Touch umožní uživatelům ladit v reálném čase pomocí zabudovaných tlačítek pro změnu multiplikátoru frekvencí. OC-DualBIOS™ je doplněn o tlačítko BIOS Switcher, které umožňuje přes zadní panel rychlý přístup ke dvěma rozdílným konfiguracím BIOSu. Nachází se zde i tlačítko CMOS spolu s tlačítkem OC pro okamžité načtení profilu. OC-PEG poskytuje dodatečné napájení grafické matice pomocí SATA lišty s dvěma SATA porty, které zaručí veškerý potřebný výkon pro extrémní 4-way konfigurace SLI™ a CrossFireX™.

GIGABYTE X79-UD5

Základní deska GIGABYTE X79-UD5 vytváří pracovní stanici s nejvyšší možnou kvalitou zpracování médií. Designéři a profesionálové z oblasti technických kreseb, kteří využívají nejnovějšího CAD softwaru a softwaru pro tvorbu multimédií budou ohromeni osmi sloty DDR3 paměti kombinovanými s jedinečným 3D Power designem od GIGABYTE. Ty poskytnou jedinečnou platformu pro práci náročnou na paměť a CPU. Přidali jsme také přístup pro přetaktování přes zadní panel pomocí tlačítka OC, takže v případě potřeby jste schopni dosáhnout okamžitého navýšení výkonu.

Exklusivní karta GIGABYTE Bluetooth 4.0 / Wi-Fi*

Základní desky série GIGABYTE X79 také obsahují exkluzivní rozšiřující PCIe kartu, která nabídne podporu nejnovějšího Bluetooth 4.0 a IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi připojení. Nový standard Bluetooth 4.0 zahrnuje technologii Smart Ready, která debutuje na mobilních zařízeních včetně nového Apple® iPhone® 4s. To znamená, že přenos důležitého obsahu z vašeho smartphonu či tabletu je jednodušší a rychlejší než kdykoli předtím.

* Dostupnost může být různá v závislosti na regionu.

Modely série GIGABYTE X79

Série GIGABTE X79

G1.Assassin 2

X79-UD7

X79-UD5

X79-UD3

Pro více informací o základních deskách série GIGABYTE X79 prosím navštivte: http://www.gigabyte.com/MicroSite/304/x79.html

O společnosti GIGABYTE „Upgrade Your Life“

Společnost GIGABYTE se sídlem v Taipei, Taiwan, je známá jako globální vedoucí značka na trhu IT se zaměstnanci a obchodními kanály téměř ve všech zemích světa. Spol. GIGABYTE byla založena v roce 1986 jako výzkumný a vývojový tým a od té doby se prosadila jako největší výrobce základních desek. Kromě základních desek a grafických karet rozšířila spol. GIGABYTE své portfolio i na notebooky, stolní PC, digitální zařízení pro domácí použití, síťové servery, komunikační a mobilní zařízení, tak aby mohla lépe obsloužit každou součást lidského života ať už v práci nebo soukromí. Každý den si GIGABYTE klade za cíl "Upgrade Your Life" pomocí nejinovativnějších designů a bezkonkurenční kvality služeb.

Společnost GIGABYTE slaví v roce 2011 25. výročí svého vzniku, přičemž čtvrt století vystupuje s maximálním nadšením a profesionalitou jako garant kvality, dokonalosti a pozornosti pro naše zákazníky. S radostí budeme s větrem v plachtách nadále určovat směr budoucnosti.

Více informací naleznete na adrese www.gigabyte.com.

Štítky: GIGABYTE, X79