Přejít k hlavnímu obsahu

Bullet in Time přešli do Cracked Gamers

15. 11. 2011 | 09:27 Warcraft 3
Bullet in Time po 14 dnech působení opouští hvězdná sestava přezdívaná taktéž jako "tribit" ala Cechi, Sign a Seda. 14 dní jim stačilo na úspěšnou kvalifikaci ve WNL a první místa na CZC.CZ NightCupech. Tribit oslovil Cracked.GREEN a po přátelské domluvě s vedením bylo možné realizovat úplnou WC3 sekci. Sestavu navíc doplnil Steler, který v poslední době podává viditelně lepší a lepší výsledky.
Výchozí obrázek

Bullet in Time po 14 dnech působení opouští hvězdná sestava přezdívaná taktéž jako "tribit" ala Cechi, Sign a Seda. 14 dní jim stačilo na úspěšnou kvalifikaci ve WNL a první místa na CZC.CZ NightCupech. Tribit oslovil Cracked.GREEN a po přátelské domluvě s vedením bylo možné realizovat úplnou WC3 sekci. Sestavu navíc doplnil Steler, který v poslední době podává viditelně lepší a lepší výsledky. Cracked.WC3 se přihlásili do CZC.CZ klanové Ligy a plánují hrát i ESL. Z inviduálníchh soutěží hráči z cracked pak hraji německé turnaje Fit 4 Gaming, Zotacy a NightCupy. Ani snad nejde pochybovat o tom, že by se jeden z hráčů nekvalifikoval na plánované MČR.. to je pro Cracked Gamers laicky řečeno 30% šance na zlato.

Vyjadření leadera W3 sekce Tomáše "GREEN" Majera: "Za celý náš tým bych chtěl poděkovat vedení Cracked gamers, že nás přijali pod svá křídla. Moc rádi je budeme reprezentovat jak na online tak na offline akcích a výsledky určitě nebudou marné. Momentálně máme určitě jeden z nejsilnějších týmu co se týče CZE / SVK, většinou se dost dobře známe, ve většině případů i osobně. Náš cíl je jednoznačně podávat co nejlepší výsledky na tuzemské a zahraniční scéně a reprezentovat tak CG co nejlíp to půjde. Zatím plánujeme českou klanovou ligu a nějakou menší ligu na ESL, protože ty prestižnější jsou momentálně rozjetý a tak počkáme na další season. Doufám, že s náma bude náš nový tým spokojen, tak jako my určitě v CG spokojeni budeme."

Cracked Gamers Warcraft III Line - up:

Daniel "Cechi" Čechmánek - orga, hráč
Pavel "Seda" Šeda - hráč
Lukáš "Sign" Vičánek - hráč
Tomáš "GREEN" Majer - orga, hráč
Petr "Steler" Zatloukal - hráč