Přejít k hlavnímu obsahu

Assemby Winter 2012: Dohráno

25. 2. 2012 | 11:04 StarCraft 2
Je sobota a to neznamená nic jiného, než že nás čekají vyřazovácí boje na turanji ASUS ROG Assembly Winter 2012. Po včerejších základních skupinách se můžeme těšit na ty nejtěžší boje o 20 000 USD. Stream 1: http://www.twitch.tv/setttvStream 2: http://www.twitch.tv/setttv2 
Výchozí obrázek

Je sobota a to neznamená nic jiného, než že nás čekají vyřazovácí boje na turanji ASUS ROG Assembly Winter 2012. Po včerejších základních skupinách se můžeme těšit na ty nejtěžší boje o 20 000 USD.

 

Stream 1: http://www.twitch.tv/setttv

Stream 2: http://www.twitch.tv/setttv2

 

UPDATE 9: A je konec. Polt porazil Stephano 4-1, když několikrát dokázal nepříznivou situaci naprosto otočit ve svůj prospěch. Třetí místo místo si odnáší PuMa, který nepovolil Luckymu jeidnou mapu a zvítězil 3-0. Zítra můžete očekávat shrnutí celé akce.

UPDATE 8: Stephano jde do finále. PuMa ve svém neslabším matchupu TvZ na Francouze nestačil a prohrál 3-0. Utká se tak s Luckym o třetí místo. Poté bude následovat finále mezi Poltem a Stephanem. Ačkoliv do dnešního dne postoupili pouze dva zástupci zergské rasy, mohou být oba na stupních vítězů. Přesně opačné pocity zažívají Protossové, kterých nastoupilo dnes ráno osm a mezi nejlepšími čtyřmi nebude ani jeden. Po pauze se budou tedy rozdělovat již cenné kovy.

UPDATE 7: Polt se stává prvním finlistou. Luckyho porazil 3-1, ale nutno říci, že hry byly velmi vyrovnané a výhoda se často přelévala z jedné strany na druhou. Za kratší konec nakonec tahal Lucky a bude tak čekat na svého soupeře o třetí místo. Každou chvílí startuje Stephano vs PuMa. Poslední dva hráči, kteří ještě neztratili v turnaji žádný zápas.

UPDATE 6: Lucky vs Polt, to je první semifinálová dvojice. Druhou obsatará PuMa a proti němu se ukáže Stephano, který prazil Elfiho 2-1.

UPDATE 5: Už teď je jasné, že se do semifinále podívá pouze jediná nekorejský hráč. MaNa se s turnajem bohužel loučí, když podlehl Luckymu ve vyrovnaném zápase 2-1. Ještě před Luckym postoupil do semifinále jeho krajan Polt, který zdolal Hera 2-0. Na programu je poslední evropský duel Stephano vs Elfi. Jasným favorirem je Stephano, který hraje výborně a takřka bez chybně. Elfi ve svém pozápasovém sám přiznal, že neví, jak proti Francouzovi hrát. Na druhém streamu pak běží korejský TvT souboj.

UPDATE 4: Osmifinále je kompleteně za námi. V posledních dvou zápasech si PuMa i SelecT počínali suveréně a své soupeře porazili 2-0. Doplnili tak již dříve známou šesti postupujících. Mezi nejlepšími osmi mají jasnou dominanci Korejci, kterých postoupilo hned pět. 

UPDATE 3: Stephano postupuje dál. V první hře ReaL zkusil rychlou Mothership, na kterou však Francouz našel dostatečný recept. Ve druhé hře ReaL zainvestoval do DT techu, kterým neudělal takřka žádné škody, jelikož Stephano byl skvěle připravé. Svého soupeře pak už doslova přejel hromadou roachů. 2-0. Jeho soupeřem dalším soupeřem bude domácí Elfi, který porazil s překvapení včerejšího dne BlinGem rovněž 2-0.

UPDATE 2: Další dvojicí, která se střetne ve čtvrtfinále, je korejské duo Polt a HerO. Oba své soupeře přehráli shodně 2-1. Na stremu momentálně běží další zápasy. Konkrétně na druhém streamu hraje svůj zápas asi největší evropská naděje Stephano.

UPDATE 1: Vyřazovcí boje již odstartovaly a my již známe dva postupující. Prvním postupujícím se stal korejský Zerg Lucky, který si poradil lehce s domácím Protossem Welmu. Lucky se ve čtvrtfinále střetne s MaNou, který přehrál ClouDa taktéž bez větších problémů 2-0.

 

Assembly Winter 2012
1. kolo2. koloSemifináleFináleVítěz




 
 
{#Korejská republika} Lucky 2       
  {#Korejská republika} Lucky 2     
{#Finsko} Welmu0       
    {#Korejská republika} Lucky 1   
{#Itálie} ClouD0       
  {#Polsko} MaNa1     
{#Polsko} MaNa2       
      {#Korejská republika} Polt  4 
{#Korejská republika} TaeJa1       
  {#Korejská republika} Polt  2     
{#Korejská republika} Polt  2       
    {#Korejská republika} Polt  3   
{#Korejská republika} Hero2       
  {#Korejská republika} Hero0     
{#Korejská republika} JYP1       
        {#Korejská republika} Polt  
{#Velká británie} BlinG0      Vítěz
  {#Finsko} Elfi1     
{#Finsko} Elfi2       
    {#Francie} Stephano3   
{#Francie} Stephano2       
  {#Francie} Stephano2     
{#Korejská republika} ReaL0       
      {#Francie} Stephano1 
{#Korejská republika} PuMa2       
  {#Korejská republika} PuMa2     
{#Švédsko} Bischu0       
    {#Korejská republika} PuMa0   
{#Polsko} DieStar0       
  {#Korejská republika} SeleCT0     
{#Korejská republika} SeleCT2