Přejít k hlavnímu obsahu

ČSL - Skupina A - STREAM

28. 2. 2012 | 18:22 StarCraft 2
ÚTERÝ, ÚTERÝ, ÚTERÝ! ČSL, ČSL, ČSL! Je to tak! Už dnes se můžete klepat na první stream ze seriálu přenosů turnaje Pokergaming.cz Česká Starcraft Liga 3. sezóna! Dnes vše zahájí skupina A.
Výchozí obrázek

ÚTERÝ, ÚTERÝ, ÚTERÝ! ČSL, ČSL, ČSL! Je to tak! Už dnes se můžete klepat na první stream ze seriálu přenosů turnaje Pokergaming.cz Česká Starcraft Liga 3. sezóna! Dnes vše zahájí skupina A.

Bude tomu tak každý týden. Je úterý a v 18:00 se na streamu sc2cz v režii Tučňáka a Murdoca (řazeno podle znalosti jedlých hub s klesající tendencí) rozsvítí tlačítko "LIVE". Dnes se můžete těšit na stream ze Skupiny A a koukat můžete přímo tady na Playzone. Pokud byste měli zájem se podívat na seznam všech skupin. Na systém pavouka. Pravidla. Později i archiv streamů. Neváhejte a mrkněte na podstránku http://www.playzone.cz/starcraft-2 kde na pravém sloupečku najdete panel jen s naší ligou.

Teď už ale k dnešnímu streamu. Čeká nás 6 zápasů (skupina po čtyřech, každý s každým). Ze skupiny postupují sice všichni hráči, ale je velmi důležité se umístit co nejlépe, ovlivní to tiž pozici nasazení do pavouka. Ale ne takovým tím hloupým způsobem, 1. se 4. a 2. se 3. Nene! Umístění také ovlivní počet zápasů, které musí hráč v pavoukovi odehrát! Dalším důvodem, proč se hráči musí snažit i ve skupině, je exptended series. Co to znamená? Pokud nyní bude hráč A hrát s hráčem B 2:0, až se příště potkají v pavoukovi (pokud se potkají), bude jejich zápas vycházet právě z tohoto výsledku. Z BO3 se stane BO7 ale začně se za stavu 2:0 pro hráče A. Každá mapa má svou váhu a je zapotřebí začít ve skupinách velmi dobře!

Ve skupině A došlo k malé změně, kdy Reitora, který se turnaje neúčastní, nahradil Dewa. Máme tedy všechny možné zápasy dvou různých ras. 2x PvZ, 1x PvT, 2x TvZ a jednou mirror ZvZ! Těžko hádat kdo z této skupiny má na postup největší šance. Oba Zergové s Headem už v minulosti zametli. Dewa může do konečného pořadí také vnést trochu zmatku. Výsledky budeme aktualizovat až po skončení streamu a jak jsem říkal, pokud nestihnete přímý přenos, sledujte během následujících týdnů panel na starcraftí podstránce tady na Playzone, kde se ukáže jak stránka s výsledkovým servisem (doplněná tabulka), tak stránka se záznamem (bez spoilerů). Jedeme Live! Žádné replaye! Bude to jízda. Těšíme se v 6 na vás.

Samozřejmě musím podotknout, že Dewa je v ČSL nováčkem a Head je naopak držitelem titulu z 2. sezóny. Pokud svou skupinu vyhraje, bude jen kousíček od šance na obhajobu. Vítěz skupiny jde totiž do turnaje vítězů. Pokud jste o víkendu sledovali MLG, je vám jasné o co jde, pokud ne, nezbývá než se mrknout na onu podstránku a pořádně prošmejdit pavouka a systém turnaje.