Přejít k hlavnímu obsahu

Propásl jsi MLG Winter Arena? Naprav to!

6. 3. 2012 | 10:03 StarCraft 2
Před necelými dvěma týdny, kdy ve finských Helsinkách probíhalo Assembyl Winter, ze kterého jsme Vám přinesli reportáž, tak za mořem byla na programu další zastávka ze seriálu MLG. 
Výchozí obrázek

Logo MLGPřed necelými dvěma týdny, kdy ve finských Helsinkách probíhalo Assembyl Winter, ze kterého jsme Vám přinesli reportáž, tak za mořem byla na programu další zastávka ze seriálu MLG. 

MLG Winter Arena zůstala trochu opomenuta, jelikož nenabízela bezplatný stream a za sledování her hráčů jako MarineKing, HuK, DRG, Nestea či Naniwa si museli hráči zaplatit dvacet dolarů. Turnaj byl komentován kapacitami v podobě populární dvojce Tasteless a Artosis a mnohými dalšími.

Výbornou zprávou pro všechny je to, že se organizátoři rozhodli vypustit VODy na světlo světa a to zdarma. Pokud jste byli celý nešťastní, že jste nemohli vidět vašeho oblíbence v akci, a nebo jste si již zvykli na pravidelnou dávku MLG, nebyli jste ochotní platit dvacet dolarů za stream, a trpěli tak abstinenčními příznaky, dnes můžete všechno napravit.

Všechny zápasy můžete nyní sledovat zde. Pokud jste spíše příznivcem sledování her z replayů, tak ani na vás lidé z vedení MLG nezanevřeli. Kompletní replaypack je ke stažení zde. Přeji pěkný zážitek.