Přejít k hlavnímu obsahu

Konec první sezony sázek u faB

30. 12. 2007 | 13:37 Counter Strike 1.6
Ano je tomu tak, blíží se konec první sezony sázek, a protože je to poprvé, přiblížím Vám co se bude dít. Všechny zápasy, které nebudou mít zítra večer výsledek, budou smazány a uzavře se žebříček sázkařů. Vyhodnotí se první tři místa, kdy se budou přeskakovat členové faB,bookmakeři a webmasteři, aby jsme se vyhnuli spekulacím o podvádění ...
Výchozí obrázek
Ano je tomu tak, blíží se konec první sezony sázek, a protože je to poprvé, přiblížím Vám co se bude dít.
Všechny zápasy, které nebudou mít zítra večer výsledek, budou smazány a uzavře se žebříček sázkařů. Vyhodnotí se první tři místa, kdy se budou přeskakovat členové faB,bookmakeři a webmasteři, aby jsme se vyhnuli spekulacím o podvádění ...
Prvním třem přibudou na jejich konta (peněženky) ceny jak jsou uvedeny v záložce sázky, které si mohou proměnit v ceny z našeho "obchodu"

1. místo

300,- Kč

2. místo

200,- Kč

3. místo

100,- Kč


Poté budou všechny sázkařské účty resetovány a zůstane jen statistika "celkem" všem se opět nastaví počáteční částka na sázení a to "1000" a rozjedeme zvesela druhou sezonu.
Bohužel do konce té první nám vlezly ty "otravné" Vánoce a nebylo na co sázet, jelikož se vpodstatě nic nehrálo, ale s příchodem nového roku můžete opět očekávat, že Vás zahrnou naši bookmakeři velkým množstvím zápasů na které budete moci sázet.
Doufám, že jste si sázky u nás oblíbily a i přes drobné chyby, které se snažíme odstraňovat a náš systém stále vylepšovat, nám zůstanete věrní. Tímto bych chtěl všem popřát úspěšný nový sázkařský rok a poděkovat našim bookmakerům za jejich práci, jmenovité :

cze Michael 'jckl' Holý - Bookmaker CS 1.6
cze Ivan 'gaMe' Karas - Bookmaker CoD4
cze Martin 'Koolacc' Weiss - Bookmaker CS:S
cze Martin 'O-Neill' Hruška - Bookmaker W3
cze Mirek 'Scrolls' Gazda - Bookmaker FIFA
cze Martin 'MeERtY' Stejskal - Bookmaker DotA
cze Jan 'Scary' Novotný - Bookmaker TMN