Přejít k hlavnímu obsahu

mousesports bez CS sekce

17. 3. 2012 | 19:40 Counter Strike 1.6
Jedna z nejznámějších německých organizací nesoucí název mousesports oznámila nečekané ukončení podpory svojí CS sekce.Po brazilských mibr jsou němečtí "myšáci" další organizace, která se rozhodla nepokračovat v podpoře této staré fps hry.Mousesports však nekončí ihned. Tým dohraje letošní sezónu německé ESL Pro Series, kde momentálně okupuje třetí příčku.
Výchozí obrázek

Jedna z nejznámějších německých organizací nesoucí název mousesports oznámila nečekané ukončení podpory svojí CS sekce.

Po brazilských mibr jsou němečtí "myšáci" další organizace, která se rozhodla nepokračovat v podpoře této staré fps hry.

Mousesports však nekončí ihned. Tým dohraje letošní sezónu německé ESL Pro Series, kde momentálně okupuje třetí příčku.

mousesports
mousesports

Jejich konci zřejmě přiepělo i neprodloužení smlouvy s Dannym "zonic" Sørensenem, kterému její platnost vypršela po nepříliš povedeném IEM6 World Championship a Danny mousesports okamžitě opustil. Tým tedy sezónu dohraje se svým šestým hráčem Vinhem "ninja" Buiem.

Organizace zároveň dodává, že ESL bude to poslední, čeho se tým bude herně účastnit.

Sestava mousesports:

{#Turecko} Fatih "gob b" Dayik
{#Německo} Vinh "ninja" Bui
{#Německo} Michele "zonixx" Köhler
{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen

Mousesports mají v Německu dlouholetou historii. Byli to právě oni, se kterými jsme si spojovali německý Counter-Strike 1.6. Třináckrát vyhráli svoji nejvyšší soutěž a na světových akcích rozhodně nehráli žádné "druhé housle". Bohužel, po této sezóně už budou pouze minulostí...