Přejít k hlavnímu obsahu

Druhé kolo playoff ČSL

10. 4. 2012 | 10:58 StarCraft 2
Minulé a zároveň první kolo playoff PokerGaming.cz ČSL nám přineslo několik překvapivých výsledků. Jak to bude tentokrát?
Výchozí obrázek

Minulé a zároveň první kolo playoff PokerGaming.cz ČSL nám přineslo několik překvapivých výsledků. Jak to bude tentokrát?

V prvním kole se ukázala síla hráčů, kteří se kvalifikovali do PokerGaming.cz ČSL z OPEN TURNAJE. Meny a CrossguarD porazili své soupeře a také Lumpas zatopil Freizymu, nakonec s čistým štítem 2:0 postoupil jen TomikuS.

Dnes od 18:00 nás čekají další čtyři zápasy. Meny se utká s Dewou. Tento zápas nám jistě nabídne velmi pěkné TvP. Stejně tak Freizy se Streetem. CrossguarDovi štěstí na matchupy přeje a i v tomto kole dostal opět Protosse. I BloBa už porazil v klanové lize. Bude mít Zaszův kolega z w3c více štěstí? Posledním zápasem bude možná zápas nejzajímavější Thebis a TomikuS. Dva hráči z eXtatus. Zlepšil Thebis své PvZ? Bude mít šanci se předvést proti jendomu z nejlepších Zergů české scény.

Připomínám, že veškeré výsledky a zánam streamu najdete na podstránce Starcraftu 2 – na pravé straně věnované ČSL. Výsledky budou doplněny vždy během následujícho dne. Pokud toužíte po okamžitých výsledcích – esupedia to jistí!

PS.: Heade, ze skupiny postupovali všichni hráči.

Stream vypukne dnes v 18:00.