Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka řídila pod vlivem drog. V živém vysílání srazila chodce

13. 5. 2024 | 15:00 YouTube
Streamerka s přezdívkou „VP“ na svém YouTube kanále živě vysílala, jak kouří konopí. Následně srazila autem chodce a vymluvila se na sluníčko, které ji oslnilo. Po několika hodinách opět zapnula živé vysílání, přičemž sledující byli překvapení, že ještě neseděla ve vězení. Ačkoliv je užívání této látky v Los Angeles povolené, řídit pod jejím vlivem rozhodně nelegální je.
Streamerka srazila chodce
Streamerka srazila chodce
Zdroj: youtube.com/@vp4873

Streamy z reálného života už v minulosti spustily nejednu obří kauzu. V současné době je středem pozornosti žena, jež na sociální sítích vystupuje pod přezdívkou „VP“ a svá živá vysílání si často zpestří drogami. 

Na jednom z posledních streamů dokonce srazila chodce na přechodu, zatímco řídila pod vlivem konopné látky. Reakci i náraz zachytila na kameru.

Rána, šok. Americká streamerka se zeptala chodce, jestli je v pořádku. „Ne, to teda nejsem, co to ku*va děláš?“ odpověděl sražený člověk. „Neviděla jsem tě! Dívala jsem se na cestu, ale neviděla jsem tě, můžu ti nějak pomoct?“ reagovala VP. 

Následně nasedla do auta a hledala místo na zastavení, aby mohla sraženému chodci pomoct. „Ach můj bože, lidi. Nevím, co se to právě stalo, ale nebylo to určitě nic dobrého,“ sdělila divákům.

Po krátké chvilce ukončila živé vysílání s tím, že se situaci pokusí vyřešit. Po několika hodinách však opět živé vysílání zapnula a fanoušci se nestihli divit, jak je vůbec možné, že není ve vězení. „Lidi, bylo to opravdu děsivé. Můžete se podívat na záznam, já se ani nedívala na chat, došlo k tomu kvůli oslnění sluncem, nemělo to nic společného s konopím ani streamem!“ hájila své neopatrné chování na silnici. 

Její chat se samozřejmě plnil otázkami ohledně tohoto incidentu, načež VP svým sledujícím sdělila, že ji policie nechala jít. „Jsem požehnána, protože jsem se rozhodla nebýt srab! Policista mi doslova řekl, že ví, jak těžká taková situace je, že takových zásahů měli víc,“ popsala streamerka jednání policie. Chodec byl dle jejích slov v pořádku.