Přejít k hlavnímu obsahu

Vyfot' svůj herní koutek a vyhraj

29. 4. 2012 | 19:22 Všechny hry
*Multiherní sdružení Cyborg Factory si opět pro své příznivce připravilo unikátní soutěž, kde stačí vyfotit svůj počítač a na ploše mít otevřenou stránku Cyborg Factory.net. 
Výchozí obrázek

*Multiherní sdružení Cyborg Factory si opět pro své příznivce připravilo unikátní soutěž, kde stačí vyfotit svůj počítač a na ploše mít otevřenou stránku Cyborg Factory.net.

 

Naše sdružení přichází s další soutěží, také propojenou s naší sociální skupinou právě na Facebooku. Důležitým bodem je, aby na vaší fotce s vašim počítačem / notebookem, byly otevřeny stránky cyborgfactory.net. Svůj výtvor pak musíte poslat na e-mail josef.novak@cyborgfactory.net. My pak vaší fotografii nahrajeme do speciálního alba na FB.

A nyní to nejdůležitější a to hodnocení. Samotné hodnocení proběhne po ukončení soutěže, které bude provedeno na podkladu počtu tlačítek "To se mi líbí", jiným slovem Like-ů. Výherce pak získá originální hru Assassin's Creed: Revelations v hodnotě 500 kč od internetového obchodu Plaaay.cz, který je i sponzorem této soutěže.

Fotky můžete zasílat od 29. dubna do 29. května. Následující týden od uzavření soutěže proběhne hodnocení, na základě vybereme nejlepší fotografii, která bude nejlépe hodnocená počtem tláčítek "To se mi líbí" a vyhraje originální hru Assassin's Creed: Revelations. 

Celá soutěž v kostce:

1) Staň se fanouškem Cyborg Factory na Facebooku

2) Vyfoť své pařanské doupě s viditelně otevřeným webem cyborgfactory.net

3) Pošli fotografii na e-mail josef.novak@cyborgfactory.net

4) Pozvi své přátele ať podpoří tvůj výtvor

5) Nejlepší fotografie vyhrává originální hru Assassin's Creed: Revelations  v hodnotě 500 kč od internetového obchodu Plaaay.cz

*Novinka převzata z webu http://cyborgfactory.net/.