Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o ceny v hodnotě 3500Kč dle vlastního výběru!

30. 4. 2012 | 16:24 Counter Strike 1.6
Taky už tě štvou řeči rodičů, že neděláš nic jiného kromě sedění u počítače? Nyní Ti dávame možnost říct jim, že hraním vlastně těžce vyděláváš peníze. Portál Gamester.AVONET.cz ti nabízí šanci vystřílet si rovnou 3500 Kč (140€) za měsíc.
Výchozí obrázek

Taky už tě štvou řeči rodičů, že neděláš nic jiného kromě sedění u počítače? Nyní Ti dávame možnost říct jim, že hraním vlastně těžce vyděláváš peníze. Portál Gamester.AVONET.cz ti nabízí šanci vystřílet si rovnou 3500 Kč (140€) za měsíc.Soutěž je přitom velmi jednoduchá a vyhrát jí může opravdu každý - není nutné mít nejlepší skóre nebo rozdat nejvíce hlav. Stačí jen, abys nahrál na Gamester deathmatch serveru během jednoho měsíce co nejvíce času.

Celkový odehraný čas bude každému registrovanému účastníkovi soutěže počítat speciální plug-in, díky kterému si budeš moct přímo na webu kontrolovat své šance na výhru ve srovnání s ostatními. Nejlepší na tom je, že registrace je úplně zdarma a není v tom žádný skrytý háček.

Minutky se začnou počítat už od 01/05/2012, zapojit se však můžete i v průběhu herního měsíce. Je to jednoduché - čím dřív začneš hrát a čím déle vydržíš, tím větší šance na výhru. Pro zapojení do soutěže je nutné se zaregistrovat na webu www.gamester.cz. Zde najdeš také kompletní pravidla a hlavně kdo má pro tebe nachystané ty peníze.

Gamester.cz soutěž

LeBaux, admin tady na PZ a také na Gamesteru k soutěži doplňuje: "Gamester.cz je jeden z najstarších cskových public serverov a práve touto súťažou chceme pripomenúť mladým hráčom, že csko nie je len o mixoch a cwčkách, ale že stále existujú super puby. Sme zo starej školy, takže u nás si nekúpite za peniaze VIP slot, vďaka ktorému dostane v prvom kole M4ku, full výbavu a ako bonus retardované afro na hlavu. Držíme sa základnej hry s minimom pluginov - žiadny mmmmmonsterkill, mp3ky a podobné kraviny. Štatistiky (psychostats) nikdy nemažeme, takže tí najstarší vidia svoj skill aj 10 rokov dozadu. Nemáme síce 1000 slotov ako Gamesites, ale zato máme kvalitný admin tím a vlastný systém nahlasovania cheaterov. Lamky s WH letia veľmi rýchlo a naopak tu nedostanete ban za to že ste rozdali 4 hlavy úspéčkom. Sme proste pohodová komunita a na pube sa väčšinou všetci poznajú... problémom je, že veľa z nás odchádza do herného dôchodku a aj touto súťažou k nám chceme prilákať nových hráčov alebo aj adminov. Práve jednému zo starších adminov vadí návštevnosť a zasponzoroval túto súťaž vlastnou peňaženkou, za čo mu ďakujem! ;) Na Gamesteri vznikol aj celkom silný amatérsky klan, ktorý nazbieral nejaké tie medajličky a prvé miesta, stačí mrknúť na Duškov alebo môj profil ;D Hrajú tu aj celkom schopné baby, medzi ktorými je aj Adka z ONEFRAG Ladies. Nebudem už kecať, proste príďte pozrieť a zahrať :)"

Zdroj: gamester.cz
Štítky: soutež