Přejít k hlavnímu obsahu

Spolupráce s Tryhard.cz

16. 5. 2012 | 09:32 League of Legends
S potěšením dnes můžeme oznámit uzavření mediální spolupráce mezi portály Playzone.cz a Tryhard.cz. Cílem tohoto partnerství je společný zájem na budování League of Legends komunity v Čechách a na Slovensku. Jako největší herní portál a komunitní stránka zaměřená na kompetetivní hraní se budeme snažit propagovat League of Legends u nás, přinášet vám zpravodajství z domácí, evropské a světové scény. Doufáme, že do budoucna budeme mít možnost společně s vámi utvářet příjemné a fungující prostředí pro největší e-sportový titul v historii.
Výchozí obrázek

S potěšením dnes můžeme oznámit uzavření mediální spolupráce mezi portály Playzone.cz a Tryhard.cz.

Cílem tohoto partnerství je společný zájem na budování League of Legends komunity v Čechách a na Slovensku. Jako největší herní portál a komunitní stránka zaměřená na kompetetivní hraní se budeme snažit propagovat League of Legends u nás, přinášet vám zpravodajství z domácí, evropské a světové scény. Doufáme, že do budoucna budeme mít možnost společně s vámi utvářet příjemné a fungující prostředí pro největší e-sportový titul v historii.

Představení Playzone.cz

playzone-logotyp-red-png

www.playzone.cz

PLAYzone.cz, nejnavštěvovanější herní portál na českém internetu, byl spuštěn 9. září 2009 jako pokračovatel serveru United-Games.cz. V současnosti navštíví zpravodajský portál PLAYzone.cz měsíčně více než 350 tisíc čtenářů.

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém, uživatelská videa a desítky dalších.

K rozvoji hráčských komunit přispívá i na poli offline aktivit. Je pořadatelem největších LAN turnajů na území České republiky, organizuje kvalifikace na prestižní světové soutěže World Cyber Games (WCG) a Electronic Sports World Cup (ESWC). Server www.playzone.cz představuje vlajkovou loď společnosti PLAYzone s.r.o., která vyvíjí aktivity v oblasti internetu a zábavního průmyslu. Od svého založení v roce 2006 si vypracoval pozici nejrespektovanějšího a nejnavštěvovanějšího zdroje informací a zábavy na poli online hraní v České republice.

Představení Tryhard.cz

th logo black

www.tryhard.cz

Tryhard.cz vzniknul jako komunitní projekt v únoru roku 2012. Hlavním cílem bylo zaplnit místo na česko-slovenské League of Legends scéně, specificky její část zaměřenou na progaming. Projekt Tryhard probíhal zhruba 2 měsíce v beta verzi, kdy jste na adrese portálu mohli nalézt rozhovory, reportáže a články se zaměřením na domácí scénu. Od dubna roku 2012 funguje na adrese www.tryhard.cz plná verze webových stránek, kde k původnímu zpravodajství přibylo několik dalších funkcí a modulů s cílem podpory komunitních aktivit a kultivace česko-slovenské LoL scény.

Portál Tryhard.cz je v neustálém vývoji a pravidelně se přidávají nové moduly a funkce, které by měli usnadnit hráčům a fanouškům League of Legends orientaci na progamingové scéně.