Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vydělat na Poker770

17. 5. 2012 | 00:56 Poker
Ať už jste naprostým začátečníkem, nebo úspěšným pokerovým žralokem, máme pro vás 7 způsobů, jak vytěžit to nejlepší z nabídky Poker770!
Výchozí obrázek

Ať už jste naprostým začátečníkem, nebo úspěšným pokerovým žralokem, máme pro vás 7 způsobů, jak vytěžit to nejlepší z nabídky Poker770!

Poker770
Poker770
Bonus: 200% až do $2,000
Kód: PSVIP

Získejte svůj bonus
 

Pro mnoho z vás je grindění micro stakes na Poker770 denním chlebem a rádi byste se co nejřív posunuli na vyšší level. Pak jsme právě pro vás shrnuli všechny způsoby, jak dát vašemu bankrollu finanční injekci a dát tak micro limitům navždy sbohem!

1. Startovní kapitál $50

Po úspěšném složení vstupního testu získáte na Poker770 vlastní peníze do hry - Startovní kapitál $50 zdarma bude na váš účet připsán po pěti samostatných $10 částech. Prvních $10 obdržíte okamžitě. Poté musíte do následujících 7 dnů odehrát alespoň pět $1 turnajů nebo pár stovek pokerových hand, abyste uvolnili dalších $10.

Přečtěte si nejčastěji kladené otázky o vstupním kapitálu na Poker770

2. Pro každého $7,70 zdarma do hry

 Nepodařilo se vám získat startovní kapitál $50 nebo jste si jej nechali poslat na jinou hernu? Nevadí!

Stále můžete získat zcela zdarma $7,70 a zasednout ke hře o skutečné peníze na Poker770. Můžete tak úspěšně vybudovat svůj bankroll zcela od nuly. Pro tento nižší startovní kapitál dokonce nemusíte skládat žádný kvíz.

Vyzvedněte si svých $7.70 do hry na Poker770 právě teď!

3. Upgradujte svůj účet - bonus 200% až do výše $2000

Vložením vlastních prostředků se vám otevírá možnost navýšit svůj bankroll hned několika způsoby. Získáte tím totiž bonus 200% až do výše 2 000 dolarů, který se bude postupně uvolňovat přímo do vaší Poker770 peněženky. Po provedení vkladu navíc získáte zrušení omezení limitů, vzniklé z podmínek startovního kapitálu. Třešničkou na vkladatelském dortu je to, že váš první vklad dorovnáme ve formě StrategyPoints - pokud tak vložíte např. 50 dolarů, získáte okamžitě 50 SP - a darujeme vám vstupenku do $1,000 depositor freerollu. Upgradování účtu je vhodné pro všechny ambiciózní hráče, neboť postupným rozpouštěním bonusu k prvnímu vkladu budete již od začátku výborně navyšovat svůj bankroll.

Přečtěte si, jakým způsobem upgradujete svůj účet

4. Hrajte freerolly

Každý den se na Poker770 hraje exkluzivní freeroll pouze pro členy PokerStrategy.com. Ve 21:00 tak můžete získat svůj podíl ze 100 dolarů. Každé úterý si navíc můžete zahrát freeroll dokonce o 1 000 dolarů!

Přehled freerollů

 

5. Sbírejte StrategyPoints

Jak jste si mohli všimout, na PokerStrategy.com budete postupem času potřebovat vyšší status, který získáte nasbíráním určitého počtu StrategyPoints. Ty získáte postupným hraním na pokerové herně, spojené s vaším účtem. Na Poker770 získáte absolutně nejvyšší poměr získaných StrategyPoints ku odehranému objemu - získáte totiž 5 StrategyPoints za 1 narakovaný dolar!

 Více informací o StrategyPoints

 6. Získejte peníze od PokerStrategy.com

Na PokerStrategy.com máte možnost získat další peníze zdarma - ve výzvě "Učíme se vyhrávat" máte možnost každý týden vyhrát 100 dolarů + hodnotné lístky do turnajů.

V rámci naší nabídky "Pozvěte přítele" dokonce neexistuje žádný limit vašich výdělků, za každého doporučeného přítele získáte až $500, tedy přibližně 10,000 Kč! Vaši přátelé si budou moci ihned od začátku pustit skvělá výuková videa přístupná pro všechny a v měsíci dubnu těžit z dalších výhod:

 Doporučte přátele - skvělá nabídka drahokamů

7. Kvalifikujte se na živé turnaje

Každý den běží hned několik freerollů, kde je možno získat vstupenku do satelitních kvalifikací na živé turnaje. Aktuálně si tak můžete například vyhrát vstupenku na WSOP!

Shrnutí

Pokud si chcete co nejdříve zahrát vyšší limity a pamatujete na zásady správného bankroll managementu, pak jsou pro vás promoční nabídky tou nejlepší možnou cestou, jak si zdarma zvýšit winrate a dostat se tak během zlomku času na limity, kde si zasloužíte být. Účast v těchto promo nabídkách by vám proto rozhodně neměla uniknout!

Pokud se vám přesto nezadaří ani v jednom z těchto 7 bodů a vy se budete muset poprat s micro limity svojí hrou, Cornie4ever pro vás sepsal zaručený návod, jak se dostat výše co nejrychleji. Jeho "bibli pro NL2 hráče" najdete v diskuzním fóru na jeho blogu.


Diskutujte o Poker770 na fóru PokerStrategy.com