Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses po boku SlayerS v GSTL!

17. 5. 2012 | 04:13 StarCraft 2
 Evil Geniuses + SlayerS, rozdrtí GSTL?
Výchozí obrázek

 


Evil Geniuses + SlayerS, rozdrtí GSTL?

Novinky ze světa StarCraftí scény se nám poslední dobou nějak přemnožily. Přicházím s další. Dnešním dnem bylo oznámeno, že týmy {#Korejská republika} SlayerS a {#Spojené státy americké} Evil Geniuses spojí své síly v nadcházejícím GSTL. Je to tak, máme tu další foreign-korean spojenectví. Ty se nám také množí jako houbičky po dešti, no nemám pravdu? I když, ono to opravdu dává smysl.

S touto aliancí se tedy můžeme těšit na hráče jako je {#Kanada} Chris "HuK" Loranger, {#Švédsko} Macrus "ThorZain" Eklöf, {#Korejská republika} Ho Joon "PuMa" Lee a {#Korejská republika} Jin Young "JYP" Park, kteří obohatí kádr týmu SlayerS. Ty snad ani nemusím představovat, ale tak alespoň namátkově, tito borci budou stát po boku takových hvězd jako jsou  MMA, Ryung a Puzzle.

Pro tým Evil Geniuses to bude premiéra na poli korejského GSTL, takže si myslím, že se můžeme těšit na opravdu zajímavé zápasy. To, jak se jim bude dařit zatím zůstává ve hvězdách, ale sám {#Korejská republika} Lim Yo "BoxeR" Hwan vkládá velké naděje do tohoto spojenectví. Jestlipak oba celky dostojí tomuto očekávaní?

Lim Yo "BoxeR" Hwan k tomu řekl

"Věřím, že společný tým SlayerS-EG je tím nejsilnějším týmem v lize a to i přesto, že se nám po našich dvou vítězstvích nedařilo příliš dobře - rádi bychom využili této společné příležitosti k tomu, abychom obdrželi náš třetí titul."